Ivana podstúpila radikálnu zmenu účesu.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

ROZHOVOR s Ivanou GÁBORÍK: „Slzy sa mi kotúľajú po tvári na počkanie,“ netají tanečníčka

28.06.2024, 09:41
Celebrity

Poznáme ju ako skvelú tanečnicu, ale pravdou je, že Ivana Gáborík (37) mala vždy blízko aj k číslam. Je z nej inžinierka ekonómie. I keď už roky nedrie tanečné topánky na parkete, tanec sa jej dostal pod kožu navždy. Hoci postavu má ako modelka, nepreferuje mini, ale skôr rafinované midi. Keď má na výber, uprednostňuje večeru v reštaurácii pred domácim varením, kapučíno s výhľadom na Trenčiansky hrad, v lete Chorvátsko a v zime zas Donovaly.

Dokáže vás ešte nejakou reakciou prekvapiť?

Sme spolu 13 rokov. Pre niekoho to možno nie je tak dlho, ale pre mňa je to dostatočne dlho na to, aby som mohla povedať, že si nemyslím, že by ma mohol v niečom zásadne prekvapiť. Ale človek mieni, život mení.

Čo teda ostatne urobil, že ste to nečakali?

Naposledy ma príjemne prekvapil, keď sa mi nakopilo dosť práce a deti som išla uložiť o niečo neskôr, ako býva zvykom. On medzitým upratal kuchyňu a naložil umývačku riadu, aby som si čím skôr oddýchla aj ja.

Ako vnímate, že vás vzťah formoval?

Za seba poviem, že vzťah ma naučil väčšej tolerancii a rešpektu. Naučil ma, že vo vzťahu sú vždy dvaja a každý má svoje potreby. Nie je to súboj toho, kto si dokáže presadiť viac. Ale je to diskusia o tom, kde v tom celom nájdeme spoločne prienik. Práve ten vytvára priestor na lásku a porozumenie.

Akú najväčšiu kačicu ste sa o sebe dozvedeli?

Raz sa mi ušla nelichotivá titulka „Podvod za milión“. Odvolávala sa na spoločnosť športového oblečenia, pre ktorú som v tom čase pracovala. Nespokojná klientka v Amerike žalovala firmu za to, že nedosiahla želaný výsledok kúpou tenisiek. Tie sľubovali, že vďaka inovovanej podrážke bude posilňovať aj zadné partie. To sa nestalo. Spomínanú kauzu na Slovensku prepojili so mnou a venovali jej rovno titulnú stranu. Neskôr bola stiahnutá, lebo som to riešila aj právnou cestou. Ale ako nepríjemná spomienka mi ostala v pamäti dodnes.

So životom v USA máte osobné skúsenosti ešte počas Majovej aktívnej hokejovej kariéry. Čo vám odtiaľ najviac chýba?

Ako prvé mi napadla gastronómia a všetky možnosti, ktoré Amerika v tejto oblasti ponúka. Počnúc reštauráciami až po výber v potravinových reťazcoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. jún 2024 09:46