Alki David sa vybral po vyplatení 900 miliónov dolárov na nákupy.Profimedia
StoryEditor

Dedič značky Coca Cola, ktorý za napadnutie zaplatil 900 miliónov dolárov sa ukázal na verejnosti

27.06.2024, 12:43
Celebrity

Dedič značky Coca Cola Alki David (56) sa prvýkrát ukázal na verejnosti po prevalení obrovského škandálu. Za sexuálne napadnutie mu súd nariadil zaplatiť 900 miliónov dolárov.

Grécky miliardár a dedič značky Coca Cola Alki David je opäť na verejnosti. Od kauzy, keď mu bolo nariadené zaplatiť 900 miliónov dolárov obeti sexuálneho napadnutia, chodí na pokojné prechádzky londýnskymi ulicami. Spoločnosť mu robil iba pes. Vyplatenie takej sumy ho evidentne nezruinovalo.

Dedič značky Coca-Cola Alki David bol videný prvýkrát, odkedy mu porota v Los Angeles nariadila zaplatiť 900 miliónov dolárov za napadnutie bývalej zamestnankyni v prelomovom prípade sexuálneho napadnutia. Mediálneho magnáta Davida videli pred pár dňami navštíviť Apple Store v sivej teplákovej súprave na prechádzke so psom v západnom Londýne. Pred desiatimi dňami Alkimu, tiež známemu ako Alkiviades, nariadila porota v LA zaplatiť obrovskú sumu po tom, čo bol obvinený zo znásilnenia.

Táto suma predstavuje takmer jednu štvrtinu jeho celkového čistého majetku a považuje sa za najväčšie vyplatené odškodné za sexuálne napadnutie v histórii.

David bol obvinený z toho, že od februára 2016 do apríla 2019 spôsobil „ťažké sexuálne obťažovanie a útoky vrátane znásilnenia“ bývalej zamestnankyni. 

Okrem toho je David filmovým producentom, príležitostným hercom a zakladateľom niekoľkých ďalších spoločností. Medzi jeho firmy patrí napríklad Hologram USA, ktorý sa, ako názov napovedá, zaoberá vystúpeniami s hologramami. Okrem toho David vlastní aj streamovaciu platformu FilmOn TV.

image

Alki David zaplatil doteraz najvyššie odškodné za obťažovanie.

Profimedia

Tvrdil, že je nevinný

Miliardár obvinenia z obťažovania popieral. Priznal však, že v práci rád chodí bez nohavíc a že zamestnancom naozaj z času na čas púšťa filmy pre dospelých. „Tomu sa hovorí zábava na pracovisku,“ povedal v rozhovore pre web Inside Edition. „Rozhodne to nie je sexuálne obťažovanie,“ dodal.

Ku koncu rozhovoru si potom na dôkaz toho, že je podľa neho také konanie v poriadku, začal dávať dole nohavice. „Pokojne ma tiež žalujte,“ povedal zvýšeným hlasom moderátorovi. Nakoniec však dodal, že si len robí srandu, a nohavice znova zapol.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 23:38