Karlos a Lela. Archiv MAFRA
StoryEditor

Karlos Vémola chce ďalšie deti. Bude s týmto počtom jeho vyvolená Lela súhlasiť?

25.06.2024, 08:00
Celebrity

Karlos Vémola (38) má za sebou zápas, na ktorý čakal dlhých päť rokov. V ringu sa postavil oproti Attilovi Véghovi a z tohto zápasu vyšiel ako víťaz. Zdá sa, že všetky ambície, ktoré MMA zápasník mal, sú pre tento moment naplnené a Karlos, zvaný aj Terminátor sa chystá v najbližšom období odpočívať a venovať sa rodine. Dokonca plánuje svoj klan aj rozšíriť.

Karlos sa chce konečne venovať rodine a tešil by sa aj ďalším prírastkom. Kto vie, čo na jeho odvážne plány povie jeho partnerka, Lela Ceterová?

Ďalší potomkovia?

Karlos posledné roky venoval takmer všetok svoj čas príprave na odvetný zápas s Attilom Véghom. Podľa jeho slov mal niekoľko tréningov denne a domov sa chodil len vyspať: „Ja som posledných päť rokov skoro nebol doma. Ja trénujem štyrikrát denne, som stále v gyme a keď idem domov, tak sa idem iba vyspať medzi tréningami.“  Aj preto chce svojej rodine vynahradiť čas, kedy bol s nimi veľmi zriedkavo. Okrem dcéry Lili a syna Rockyho, ktorých má práve s bývalou playmate Lelou Ceterovou, má Karlos ešte nevlastnú dcéru Sky a syna Karla. A zdá sa, že s potomkami ešte neskončil. V show Jana Krause sa zápasník priznal, že by mal rád ešte ďalšie deti: „Mám štyri krásne deti, dúfam, že ešte štyri ma čakajú.“ Nuž, to sú celkom odvážne plány, len či s nimi bude súhlasiť aj jeho polovička. S Lelou sú manželmi dva roky, no ich vzťah prežíva v pravidelných intervaloch rôzne turbulentné obdobia. Karlos bol Lele dokonca neverný a Lela sa na istý čas od Karlosa dokonca odsťahovala. Zdá sa, že všetky problémy sú nateraz zažehnané a možno sa skutočne rodinka rozrastie o ďalších členov.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 14:25