Suri Cruise s priateľom Tobym. evita
StoryEditor

FOTO Suri Cruise je po uši zamilovaná. Vášnivé bozky na verejnosti

24.06.2024, 11:13
Celebrity

Suri Cruise bola prezývaná ako najsmutnejšie dieťa Hollywoodu. Jej rodičia Tom Cruise a Katie Holes sú už dlhé roky od seba, ale to zrejme na mladej Suri nenechalo žiadne emočné stopy a láske dáva voľný priechod. S frajerom sa už netaja.

 

Suri Cruise a Toby Cohen a vášnivá muchlovačka v Central Parku. Suri Cruise, dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes, prvýkrát na verejnosti ukázala svojho priateľa Tobyho Cohena. Prechádzali sa spolu po slávnom Central Parku v New Yorku. Mladá láska je krásna. Romantická prechádzka, vášnivé bozky... Mladé prvé lásky sú jednoducho úžasné a neopakovateľné.

Zmena mena

Suri bola v minulosti označovaná za najsmutnejšie dieťa Hollywoodu! Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes totiž chodila neustále vážna a na rozdiel od ostatných celebritných detí sa nikdy neusmievala. 

Lenže dnes už má osemnásť a rozhoduje sa po svojom. Suri si zmenila meno a vzdialila sa tým od svojho otca, herca Toma Cruisea ešte viac. S dcérou sa nevidel údajne už jedenásť rokov. Herec platí výživné, no od roku 2012 nie je prítomný v živote svojej dcéry. Aktuálne sa zdá, že hercova osemnásťročná dcéra prerušila už definitívne všetky väzby so svojím otcom – vrátane jeho priezviska. Túto zmenu spravila nenápadne a nemala potrebu to svetu oznamovať. Avšak fanúšikovia si to všimli. 

Keď diváci prišli na broadwayskú produkciu „Head Over Heels“, v ktorej má Suri hereckú úlohu, nemohli si nevšimnúť, že jej meno sa v titulkoch objavilo inak. Herečka bola uvedená ako Suri Noelle a nie ako Suri Cruise. 

Zahraničné médiá spojili zmenu mena s poctou k mame, herečke Katie Holmes, ktorej stredné meno je Noelle.

ICH VÁŠNIVÉ BOZKY NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 19:03