Tom Cruise drží v náručí prvorodenú dcéru Suri v roku 2008.  Shutterstock
StoryEditor

"Najsmutnejšia" Suri Cruise si zmenila meno. Priezvisko slávneho otca už niesť nechce!

21.05.2024, 10:45
Celebrity

Dcéra špičkového herca Toma Cruisea (61) a Katie Holmes (45), Suri (18) sa rozhodla, že už viac nechce niesť otcovo priezvisko. Kedysi najsledovanejší celebritný pár Tom a Katie vyzerali ako z magazínu a mnohí im predpovedali krásnu budúcnosť. Najmä, keď sa im narodila dcéra. Lenže vzťahy sa po rozchode tak naštrbili, že sa dnes už veľká Suri rozhodla Toma nadobro vyradiť zo života. Brunetka má nové priezvisko, ktoré ju viac spája s mamu než s otcom.

image

Dcéra Toma Cruisa, Suri.

twitter

Suri bola v minulosti označovaná za najsmutnejšie dieťa Hollywoodu! Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes totiž chodila neustále vážna a na rozdiel od ostatných celebritných detí sa nikdy neusmievala.​

Lenže dnes už má osemnásť a rozhoduje sa po svojom. Suri si zmenila meno a vzdialila sa tým od svojho otca, herca Toma Cruisea ešte viac. S dcérou sa nevidel údajne už jedenásť rokov. Herec platí výživné, no od roku 2012 nie je prítomný v živote svojej dcéry. Aktuálne sa zdá, že hercova osemnásťročná dcéra prerušila už definitívne všetky väzby so svojím otcom – vrátane jeho priezviska. Túto zmenu spravila nenápadne a nemala potrebu to svetu oznamovať. Avšak fanúšikovia si to všimli. 

Keď diváci prišli na broadwayskú produkciu „Head Over Heels“, v ktorej má Suri hereckú úlohu, nemohli si nevšimnúť, že jej meno sa v titulkoch objavilo inak. Herečka bola uvedená ako Suri Noelle a nie ako Suri Cruise. 

Zahraničné médiá spojili zmenu mena s poctou k mame, herečke Katie Holmes, ktorej stredné meno je Noelle.

image

Katie Holmes s dcérou Suri. Dnes má osmenásť a štýl ako mama.

Profimedia - Paparazzi

Či už ide o skutočné zosmiešnenie jej otca, alebo len spôsob, ako si zachovať štipku anonymity nevedno. Suri o svojom súkromí v rozhovoroch takmer vôbec nerozpráva. „Suri už svojho otca nepozná a už desaťročie s ním nestrávila čas,“ prezradil anonymný zdroj pre magazín OK! Faktom však ostáva, že Suri s Tomom verejne nikto nevidel dvanásť rokov. Kým Tom Crusie chodí na rôzne spoločenské večierky či promovanie svojich filmov, dcéra po jeho boku ani raz nebola. 

Plateniu sa nevyhýba

Podľa zahraničných zdrojov si akčný herec vždy ctil finančné záväzky voči svojej dcére aj bývalej manželke. Pár sa rozviedol v roku 2012 a Katie Holmes si ponechala dcéru v plnej starostlivosti. „Ak by ju chcel vidieť, mohol by ju vidieť. Aj ľudia vo väzení majú právo vidieť svoje deti,"​ povedal zdroj pre Page Six. Zároveň dodal, že umelec tento záujem nemá.

Informácia, že si Suri zmenila priezvisko vyvolala búrlivú diskusiu o odcudzení a traume: "Je bohatý, je slávny, je tam vonku, každý deň, celý deň, má prostriedky, čas a peniaze na to, aby bol jej otcom. A stále sa rozhodne byť čímkoľvek, len nie otcom. Čo by sme my, tí čo sa už nemôžeme so svojimi otcami stretnúť," spustila sa lavína komentárov na sociálnej sieti.

Mnoho ľudí predpokladá, že ich odcudzenie je spôsobené hercovými väzbami so scientológiou. Ide o kontroverzné náboženské hnutie, ktoré od svojho vzniku v 50. rokoch 20. storočia vyvoláva veľkú pozornosť a kritiku. Okrem Cruisa je presvedčený scientológ aj John Travolta.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 02:42