Katie HolmesProfimedia
StoryEditor

FOTO Cruisova ex Katie Holmes módu nerieši. Ulice New Yorku brázdi v teplákoch

10.08.2023, 11:13
Celebrity

Herečka Katie Holmes (44) si s módou ťažkú hlavu nerobí. Nahodí tepláky a vyrazí do ulíc.

Katie Holmes je americká herečka, ktorá sa preslávila svojou úlohou hanblivej Joey Potter v televíznom seriáli Dawson’s Creek.Katie Holmes a Tom Cruise boli jedným z najznámejších hollywoodskych párov, ktorí sa zoznámili v roku 2005 a zobrali sa v roku 2006. Po hercovom rozvode s herečkou Nicole Kidman.

Nečakaný koniec hollywoodskeho páru

Vzťah Toma Cruisa a Katie Holmes bol plný romantiky, kontroverzií a médií. Mnohí ľudia boli zvedaví na ich rozdielny vek, náboženské presvedčenie a osobnosti. Katie však nezvládla Tomovú scientologickú mániu a potrebu mať nad všetkým kontrolu a tak v roku 2012  podala žiadosť o rozvod. Tom to niesol veľmi ťažko, zanevrel ako na Katie tak aj na malú Suri a odvtedy ich spolu nikdy nevideli.

Stiahla sa do úzadia

Ale ako starla, herečka sa zmierila so životom v očiach verejnosti a znie viac spokojne sama so sebou ako kedykoľvek predtým: "Je zrejmé, že ako verejná osoba som si získala veľa pozornosti v rôznych obdobiach svojho života. A keď máte veľa pozornosti, niekedy nechcete odísť z domu, pretože je to príliš veľa," vysvetlila brunetka prečo sa stiahla z verejného života.

"Môžete sa nechať pohltiť tým, čo si ľudia myslia, ale zrazu sa jednoducho rozhodnete robiť veci podľa svojich predstáv. Mám pocit, že na to konečne prichádzam. Robím projekty, ktoré chcem, a len relaxujem," dodala.

Že si ťažkú hlavu už z verejnej mienky dokazuje herečka aj svojim štýlom. Nepatrí určite medzi tie celebrity, ktoré neupravené nevyjdú ani vyniesť smeti. Katie brázdi ulice New Yorku pravidelne v teplákoch a teniskách. Bez mejkapu a s vlasmi, ktoré skryje pod šiltovku. 

FOTO teplákových kreácii KATIE nájdete v GALÉRII  

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:11