Petra si získala tisícky fanúšikov.Zdroj: IG/ Petra Sivakova
StoryEditor

Krásnu miss uvidíme na celosvetovej súťaži. Takto vyzerá drsná príprava a recept na krásu!

24.06.2024, 11:00
Celebrity

Hovorí sa, že krása ju subjektívny pojem a nie je možné ju nijako merať. Avšak nie je to tak úplne pravda. Nejaké miery predsa len existujú a poznáme dámy, ktoré ich dokonale spĺňajú. Jednou z nich je aj exotická Slovenka, Petra Siváková (23). Minulý rok sa jej podarilo získať titul prvej Vicemiss Slovensko, tento rok pokročila ešte ďalej. Pred pár dňami vycestovala na prestížnu svetovú súťaž Miss Supranational 2024. Prezradila, čo predchádzalo jej úspechu a odhalila aj jej tajný recept na krásu. Dámy zbystrite, nie je to až také nemožné!

Každému z nás sa páči niečo iné, to je úplne prirodzené. Odborníci na výzor však stanovili nemenné pravidlá, podľa ktorých sa aspoň čiastočne dá určiť, ktorá kráska sa im približuje najviac. Ideálne proporcie tváre, striktné rozmery pásu či bokov, lesklé vlasy, žiarivý úsmev,... Kritérií je naozaj veľa, nie je preto jednoduché im vyhovieť. Žena, ktorá získa titul tej najkrajšej však musí vynikať aj po osobnostnej stránke. Mala by byť inteligentná, vedieť sa vyjadrovať, stáť za stojím názorom či dokonca mať všeobecný prehľad. Za dokonalú dámu predsa nemôžeme určite niekoho, kto sa nevie správať, však?

Petra  je všestranná kráska

Nájde sa však niekoľko dievčat, ktoré prísne nastaveným pravidlám perfektne zodpovedajú. Jednou z nich je aj nádherná hnedovláska Petra Siváková. Pracuje ako Social Media Marketer v anglickej Digital a Talent agentúre, aktívne a profesionálne sa venuje modelingu už od 15 rokov. Pracovala pre viaceré prestížne módne značky a okrem stylingu miluje aj tanec, umenie či hru na gitaru. Je očividné, že to je skutočne všestranná slečna!

Tento mesiac ubehol presne rok od toho, čo ju korunovali za právoplatnú prvú Vicemiss Slovensko 2023. Úspešná modelka sa chce posúvať vyššie, putuje teda na ďalšiu súťaž. Je viac než jasné, že príprava na takéto podujatie bude pravdepodobne naozaj prísna. Veľké množstvo pohybu, náročné tréningy, striktne nastavená strava, nepriestrelné odhodlanie a vytrvalosť. Aj takýmto veciam musí Petra každodenne čeliť.

Na súťaž ide spokojná

"Môj ostatný rok bol najmä plný príprav. Keďže svetová súťaž je takým mojim detským snom, chcela som počas celého svojho obdobia kraľovania urobiť maximum pre to, aby som na svetovú súťaž išla pripravená na 200 percent a odprezentovala naše krásne Slovensko na vysokej úrovni,“ potvrdila svoje odhodlané prípravy Siváková.

Na takúto veľkolepú akciu bez obrovskej istoty ísť naozaj nemôžete. Minuloročná miss si je toho vedomá, preto priznáva, že zo seba dala naozaj všetko.

"Idem  tam vnútorne spokojná, že som pre to urobila najviac čo som mohla, nech už to dopadne akokoľvek. Cítim, že ľudia, ktorí ma poznajú vnímajú, ako som na sebe zapracovala. Teším sa, keď uvidíte, čo všetko mám na súťaž pripravené," dodala s úsmevom.

Naučila sa hovoriť nie!

Každý má na svoju krásu vlastný návod. Niektorej z nás sa darí byť príťažlivou vďaka neustálemu športu, iné dámy vsadili na make up alebo na vnútorné vyžarovanie. Ako to má prekrásna Petra? Odhalila, čo robí  preto, aby vyzerala tak, ako ju vidíme dnes. O svoj zovňajšok, ale aj o svoje vnútro sa stará naozaj precízne.

"Najmä správnym a zdravým stravovaním a taktiež veľa cvičím. Čo sa týka môjho vnútra, snažím sa tráviť čas s ľuďmi, ktorí majú rovnakú energiu ako ja a venovať sa len veciam, ktoré ma bavia a napĺňajú. A dôležité je, že som sa naučila hovoriť nie na všetko, čo ma unavuje a psychicky vyčerpáva."

Na súťaž nepocestuje sama, sprevádzať ju bude jej partner, s ktorým sú spolu už vyše roka. Na sociálne siete spolu zverejnili niekoľko fotiek, ktoré mali u jej fanúšikov veľký úspech.

To, či bude kráska úspešná zatiaľ povedať nedokážeme. S istotou však môžeme tvrdiť, že jej poriadne držíme palce. Vyzerá sebaisto, odhodlane a samozrejme, neuveriteľne krásne. Zostáva nám len dúfam, že sa jej podarí dosiahnuť presne to čo si, želá. V konečnom dôsledku, určite si to zaslúži.

ANKETA
Páči sa vám Petra?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. jún 2024 15:51