Mašle do vlasov sú späť. Dajte im šancu aj vy!dreamstime
StoryEditor

Mašle do vlasov sú späť. Inšpirujte sa účesmi, vďaka ktorým budete vždy šik

24.06.2024, 14:00
Krása a móda

Chcete kráčať s najnovšími módnymi trendami? Potom by ste si mali zaobstarať mašle do vlasov. Skvele doplnia aj ten najobyčajnejší účes a vaše vlasy budú vďaka mašliam vyzerať vždy upravene. Kúpte si ich vo farbách, ktoré doplnia vaše bežné outfity. Fantázii a kreativite sa v tomto smere medze skutočne nekladú.

Mašle vo vlasoch si možno predstavíte skôr na malých slečnách. No pravda je taká, že vo svete sa tento trend teší stále väčšej obľube aj u známych osobností.

Zaujímavý doplnok

Pomocou mašlí do vlasov vykúzlite aj z obyčajného chvostu účes, ktorý bude vyzerať šik. Či už si mašľu do vlasov uviažete, alebo použijete gumičku si sponku, ktorej súčasťou je práve mašľa, určite to bude správna voľba. Jemné či výrazné, farebné, alebo v elegantnej čiernej farbe. Spravte z mašle doplnok, ktorý doplní váš outfit a bude akousi pomyselnou čerešničkou na torte. Mašle môžete mať v rôznych veľkostiach a tiež z rôznych materiálov. Kým k elegantnému oblečeniu sa budú hodiť mašle saténové, na bežné nosenie môžete pokojne použiť mašle z iných materiálov. Zaviažte si ju na koniec ležérne upleteného vrkoča, alebo ju pripnite do vlasov nad polovičný chvost. Rovnako krásne doplní aj elegantný drdol či iný typ účesu. Maše pokojne vykúzlite aj z menších šatiek, ktoré máte doma.

ANKETA
Nosíte mašle vo vlasoch?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. jún 2024 14:02