Princezná Kate sa opäť prihovorila fanúšikom.Instagram/princeandprincessofwales
StoryEditor

Chorá princezná Kate sa po dlhých mesiacoch ukázala na verejnosti. Prítomní neverili vlastným očiam

16.06.2024, 10:00
Celebrity

Je to už niekoľko mesiacov, odkedy sa princezná Kate ukázala na verejnosti. Po diagnostikovaní rakoviny sa prirodzene prestala zúčastňovať spoločenských akcií a tento čas venuje nie len svojej liečbe a uzdraveniu, ale aj rodine. Pred pár dňami však opäť prehovorila k priaznivcom kráľovskej rodiny a hneď na to sa ukázala na prestížnej verejnej oslave kráľových narodenín.

Tohtoročná oslava narodenín kráľa Karola III., známa ako Trooping the Colour sa tak pre mnohých niesla práve v znamení toho, či po dlhých mesiacoch konečne uvidia aj samotnú princeznú.

Má sa lepšie

Princezná Kate ku svojim fanúšikom prehovorila už pred pár dňami prostredníctvom sociálnych sietí. Okrem toho, že všetkým poďakovala za úprimnú podporu, ozrejmila aj to, ako sa momentálne cíti: „Robím dobré pokroky, ale ako každý kto prechádza chemoterapiou, aj ja mám lepšie a horšie dni. Počas tých horších dní sa cítim unavená, slabá a je potrebné, aby som svojmu telu dala pokoj. Počas lepších dní, keď sa cítite silnejší, chcete urobiť všetko preto, aby ste sa cítili ešte lepšie.“ Kate tiež prezradila, že jej liečba bude trvať ešte niekoľko mesiacov.

Prvýkrát na verejnosti

Aj napriek tomu, že princezná sa rozhodla počas liečby nepracovať a stiahnuť sa do ústrania, včera urobila výnimku. Zúčastnila sa každoročnej oslavy „Trooping the Colour“, ktorá sa usporadúva pri príležitosti narodenín kráľa. Panovník ju tento rok absolvoval po prvýkrát práve ako už korunovaný kráľ a to ako jazdec na koni. Aj napriek tomu však verejnosť upierala svoje oči v prvom rade práve na princeznú. Tá v spoločnosti svojich detí a princa Williama doslova žiarila a vyzerala skvele, ako je u nej zvykom. Aj vďaka tomu dala možno konečne stopku konšpiráciám o tom, že sa choroba až príliš odrazila na jej vzhľade.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. jún 2024 10:02