Radkove srdce si získala Stanka, no ich láske odzvonilo pomerne skoro.Instagram/Ruza pre nevestu
StoryEditor

Stanka z Ruže pre nevestu už má náhradu za ženícha Radka. Ulovila známeho politika

12.06.2024, 15:45
Celebrity

Nevesta Stanka (31) zo šou Ruža pre nevestu rozhodne za sympatickým ženíchom Radkom dlho nesmútila. Len pred pár dňami vyšlo najavo, že ich láske odzvonilo skôr, než vôbec začala a už sa jej meno spája s ďalším mužom. A nejde o žiadneho pána neznámeho. Jej srdce si údajne získal politik György Gyimesi (43).

Zatiaľ síce táto dvojica oficiálne svoj vzťah nepotvrdila, no bez vetra sa ani lístok nepohne.

Slabosť na modelky?

György Gyimesi má zdá sa slabosť na modelky. Politik už bol v minulosti spájaný aj s misskou Magdalénou Šebestovou, no ich vzťah vydržal len pár mesiacov. Zdá sa, že Gyimesi má vyberaný vkus, pretože tentokrát by mala byť po jeho boku práve finalistka a zároveň víťazka samotnej šou Ruža pre nevestu, Stanka. Pozorným očiam totiž neuniklo, že posledné dni Stanka pridávala na svoje sociálne siete videá z domu, ktorý by mal patriť práve známemu politikovi. Tieto informácie dnes vyšli v denníku emma.sk

Dlho im to nevydržalo

Stanka si jednoznačne získala priazeň fanúšikov vďaka svojej nekonfliktnej povahe a distingvovanému správaniu. To zrejme imponovalo aj samotnému ženíchovi, Radkovi Urbanyakovi, pretože práve Stanka sa stala jeho vyvolenou. A hoci mnohí ich láske fandili, vzdialenosť a možno aj rozdielnosť pováh ich láske neprial. Aj napriek tomu obaja tvrdia, že majú k sebe blízko a ostávajú blízkymi priateľmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 21:34