Kvetka Horváthováevita
StoryEditor

Moderátorka Kveta Horváthová podstúpila estetické úpravy. Takto vyzerá po zákroku

11.06.2024, 11:20
Celebrity

Ženský svet je skutočne rozmanitý. Každá z nás má milióny možností, ako sa o seba starať, ako prispievať ku svojej kráse a zvyšovať si tým sebavedomie. V dnešnej dobe možnosti neustále pribúdajú a je len na nás, ktoré si vyberieme. Do rúk odborníkov sa zverila aj blond moderátorka Kveta Horváthová (47). Rozhodla sa pre niekoľko krokov naspäť k mladosti, toto sú zákroky, ktoré podstúpila.

Kveta Horváthová je sympatická moderátorka televízie Markíza. Dlhé roky pôsobila v relácii Teleráno, Doma s Markízou a po boku Vila Rozborila moderovala aj tanečnú šou Bailando. Na obrazovkách ju vidieť naozaj často, preto je nepochybne dôležité, aby sa na ňu divákom dobre pozeralo. Vždy je upravená, usmiata a dokonale pripravená svoje naladenie šíriť aj na všetkých jej sledovateľov. Svoj vzhľad však chcela ešte o kúsok vylepšiť. Navštívila preto estetickú kliniku.

O zákroku na rovinu

Moderátorka o tom, že sa o seba rada stará a pravidelne investuje do svojho vzhľadu otvorene rozpráva. Na sociálnych sieťach často uverejňuje recepty, zdravú stravu, fotky zo svojich tréningov či niekoľko momentov zo svojho súkromia. Vyzerá to tak, že si žije naozaj spokojný život. K nemu pochopiteľne prispieva aj vyššie sebavedomie, Kvetka ho docielila  aj takýmito krokmi.

„Spevnenie kontúr. Efekt ošetrenia približne 18 mesiacov. Podporili sme vlastnú produkciu kolagénu a elastínu, ktoré sa vekom tvoria v pokožke menej,“ zverila sa Horváthová na svojom profile na Instagrame.

Úsmev od začiatku

Na internet pridala taktiež niekoľko fotiek priamo zo sály! Na snímkach vyzerá spokojná a usmiata, preto aj výsledok určite stojí za to! Takýto výraz jej nepochybne zostane aj do ďalších dní.

Blondína podstúpila ošetrenie, ktoré  je v dnešnej dobe viac než bežné. Ide o zvýraznenie obrysov tváre, upravovať sa môžu napríklad aj „scvrknuté“ pery u starších osôb. Na zviditeľnenie či úpravu tvaru sa využívajú najčastejšie injekčné implantáty na báze kyseliny hyalurónovej.

S úpravami či bez, niet pochýb o tom, že Kvetka vyzerá naozaj perfektne. Pripomína tak všetkým dámam, že starať sa o seba je naozaj nevyhnutné. A to nielen kozmetikou, ale aj celkovým životným štýlom. Moderátorka je dôkazom toho, že keď sa chce, dá sa všetko.

FOTO V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. jún 2024 09:50