Matěj Homola.Instagram/Matej Homola
StoryEditor

Darin EX Homola sa oženil! Netradičná svadba a nevesta bez bielych šiat

08.06.2024, 09:30
Celebrity

Ex partner Dary Rolins sa po päťdesiatke rozhodol pre dôležitý životný krok. Oženil sa so svojou dlhoročnou partnerkou Andreou. Matej neostal nič dlžných svojej povesti a svadba sa niesla v netradičnom duchu. Biele šaty či pompéznu oslavu určite nečakajte.

Hoci Matej a Andrea tvoria pár už niekoľko rokov, pre veľký krok sa rozhodli až teraz. Možno aj rebel, akým Homola určite je, zatúžil po päťdesiatke po troške romantiky.

Tajnostkár?

Kým po Darinkinom boku sa od rozchodu s Matejom Homolom vystriedalo niekoľko mužov, o ktorých verejnosť vedela, Matej si svoje súkromie strážil. To, že je so svojou dlhoročnou partnerkou Andreou zasnúbený nebolo žiadnym tajomstvom. O tom, kedy dvojica chystá svadbu však zaryto mlčal.

Netradičná svadba

Nič iné, ako netradičnú svadbu sme od Mateja ani nečakali. Biele šaty, o ktorých dámy celé roky snívajú si neobliekla ani Matejova teraz už manželka, Andrea. Matej sa o radostnú novinu podelil aj so svojimi fanúšikmi: „Bolo to zhruba takto – pred desiatimi rokmi som šiel v Indii do jednej z kaviarní na rannú kávu a kupodivu ju nerobil Ind, ale jedno dievča, ktoré tam vtedy pracovalo. Potom sme spolu prežili mnoho príbehov v rôznych častiach sveta a teraz v stredu sme sa s Andreou vzali. K oltáru u nás na záhrade sme prišli na motorke, svadobný pochod nám zahrali kolegovia z našej kapely a nasledujúca záhradná párty bola plnotučná až do rána s veľkým počtom príbuzných a priateľov a vlastne celé to bolo skvelé neformálne. Ďakujeme s manželkou všetkým za účasť a dary a priania!“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 12:27