Iveta Malachovská.
StoryEditor

Iveta Malachovská má pripravený vlastný pohreb. Zaznie na ňom aj známa pesnička

07.06.2024, 08:00
Celebrity

Ivetu Malachovskú (57) poznáte ako večne usmiatu, optimistickú a energickú ženu. Možno vás preto prekvapí, že aj ona rozmýšľa nad smrťou a dokonca má pripravený scenár svojho vlastného pohrebu. No ona chce, aby aj počas poslednej rozlúčky s ňou boli ľudia veselí a spomínali na ňu s radosťou.

Iveta má dokonca pripravený playlist, ktorý by na jej pohrebe mal zaznieť. Na záver zaznie známa pieseň, ktorá patrí medzi jej obľúbené.

Večná optimistka

Iveta svoju dobrú náladu a množstvo energie, ktorú má, pripisuje aj mesiacu, v ktorom je narodená: „Ja som človek narodený 11. júla, Rak, slnečné decko, to znamená 365 dní v roku, už 57 rokov vstávam s úsmevom.“ V rozhovore pre Rádio Melody uviedla, že skutočne patrí k tým šťastným ľuďom, ktorí dostali do vienka dar a energie má doslova na rozdávanie.

Playlist na pohreb má pripravený

Iveta miluje hudbu. Sprevádza ju počas celého života a má dokonca pripravený aj playlist, ktorý by mal znieť na jej pohrebe. Na jeho závere by mala odznieť pieseň Love is in the air: „Ja už mám pripravený playlist inak na pohreb.“ Pre skladbu sa rozhodla preto, že jej podľa jej slov dynamická ako je aj ona sama. Celkovo na pohrebe odznejú štyri skladby a sympatická moderátorka má už pripravené aj fotografie: „Zažila som tak neuveriteľne veľa smutných rozlúčení, že som si povedala, že toto mojej rodine nemôžem spraviť.“ Chce, aby na ňu ľudia spomínali s úsmevom.

Nezhody s manželom

Iveta s manželom Martinom tvoria jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu. No aj medzi nimi občas nastanú nezhody, a to najmä preto, že podľa jej manžela neporiadna. Pri otázke, kto z dvojice je väčší pedant Iveta jednoznačne potvrdila, že jej manžel: „Tak prosím pekne stále ma kritizuje, ak nie je všetko položené tak ako má. Tak ja mám taký zvyk, že príde pošta, otvorím obálku a šľahnem ju tam, kde som to otvorila. A príde „prosím ťa ty si fakt nemôžeš tú obálku zahodiť už do toho smetiaka?“ Je pravdou, že ja som taký väčší bordelár.“ Kriticky priznala svoju slabosť jedna zo stálic televízie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:42