Dominika je veľmi rodinne založená.Instagram/Dominika Mirgova
StoryEditor

Mirgová opäť po boku svojho ex! Spoločná fotka ako z reklamy na šťastnú rodinu

03.06.2024, 10:00
Celebrity

Dominika Mirgová (32) bola vždy veľmi rodinne založená. So svojim teraz už ex manželom tvorila pár dlhé roky, preto bolo prirodzené, že si spoločne založili rodinu a ich kroky viedli ku oltáru. Zdalo sa, že táto dvojica sa skutočne našla, až kým sa začiatkom minulého roka neprevalila nevera Dominikinho manžela Petra. Včera však po dlhých mesiacoch zverejnili opäť spoločnú fotku.

Šťastie ich spoločného syna Peťka je pre oboch rodičov najdôležitejšie. Aj preto sa počas jeho veľkého dňa ukázali bok po boku.

Trpké zistenie

Dominike pripravil jej vtedajší manžel ešte minulý rok poriadne prekvapenie, keď sa prevalila jeho nevera s mladučkou slečnou Klárou. Následne sa manželia v tichosti rozviedli a verejnosť sa o rozvode dozvedela až keď bolo po všetkom. Pre známu speváčku to bolo určite jedno z najťažších období v živote, no na ex manžela nezatrpkla. Pre svojho syna ostávajú aj naďalej rodičmi a hlavne vďaka nemu sa snažia korektne vychádzať. Svedčí o tom aj fakt, že sa v nedeľu stretli na spoločnej rodinnej oslave, kde si dokonca urobili spoločnú rodinnú fotku. Všetci traja na nej vyzerajú spokojne a šťastne.

Rodinná oslava

Prvé sväté prijímanie je určite udalosť, ktorá rodinu spája. Uplynulú nedeľu ho absolvoval aj Peťko. Oslavu si nenechal ujsť ani speváčkin ex manžel Peter. Z Dominikinej strany ide určite o pekné gesto, ktoré je dôkazom toho, že pokiaľ ide o jej syna, je ochotná zabudnúť aj na bolesť, ktorú jej jej bývalý manžel spôsobil.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 01:03