Spevák Sámer Issa zaspomínal sa bývalú lásku Agátu.
StoryEditor

Sámer Issa naložil svojej bývalej láske Agáte: „Je a bola alkoholička.“

05.06.2024, 13:11
Celebrity

Český spevák a lámač ženských Sámer Issa (38) sŕdc si pustil ústa na špacírku. S Agátou Hanychovou (39) tvoril pár približne štyri roky. Teraz povedal prečo to nevyšlo.

Sámer Issa prijal pozvanie do podcastu „Neviem, no“, ktorý si pri spomínaní na vzťah s Agátou Hanychovou, ale aj jej mamu Veroniku Žilkovú, servítky rozhodne nebral. Karty vraj miešali obe.

Na obe spomína dnes už zabudnutý spevák s láskou. Avšak veľkých súdov sa nebojí. Jednu pasoval do role alkoholičky, z druhej urobil zvodnicu. „Bolo to vášnivý, my sme sa milovali, bolo prvé dievča, do ktorého som sa zamiloval na prvý pohľad,“ rozhovoril sa o Agáte, s ktorou vraj randil okolo štyroch rokov. Hoci bola vraj neskutočný parťák a nikdy by ho nepodrazila, mala vážny problém.

Ona je dobré dievča, ale bola a je alkoholička, musela mi klamať, ale ja som to poznal, keď povedala dve slová,“ podotkol Issa. Jeho slová by napokon kopírovali aj nehodu, ktorá sa vyšetrovala približne pred dvoma rokmi. Agáta mala riadiť opitá, navyše v čase, keď už bola tehotná s Rozárkou. Dychová skúška preukázala 0,8 promile.

image

Agáta Hanychová čakala dcéru Rozárku.

Archiv MAFRA

Ešte pikantnejšie ale je, že pred tým, než si Agáta so Sámerom začala, mala na neho zálusk influencerkina mama Veronika Žilková. „Mne bolo devätnásť a ona na mňa brala. Ja som dorobil Silvestra a po nakrúcaní na mňa čakala Žilková, či nechcem niekam zviezť autom. Do týždňa som už chodil s jej dcérou, takže zostala úplne v šoku,“ povedal Sámer na Žilkovú poriadnu pikantnosť.

image

Veronika Žilková

Archiv MAFRA

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 22:09