Sima Magušinová prežíva v rodine tragédiu.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Tragédia v rodine Simi Magušinovej. Odišiel iba šestnásťročný chlapec, člen ich rodiny

05.06.2024, 09:58
Celebrity

Speváčka Sima Magušinová za slobodna Martausová sa pre rokmi vydala za moderátora a novinára, ktorý kedysi na Jojke moderoval politickú reláciu Na Hrane. Tešia sa z malého dieťatka a všetko sa zdá slnkom zaliate. Teraz, ale prišla obrovská rana osudu a ich milovaný člen rodiny naposledy vydýchol. Šokujúci je jeho vek.

Michal Magušin má trinásť súrodencov. Na túto tému si z neho svojho času v politickej relácii Na hrane, ktorú Magušin moderoval robil nemiestne žarty multiotecko Boris Kollár. Teraz je však vtipom koniec. Tragédia v rodine šokovala nie len blízkych, ale aj fanúšikov speváčky Simi. Išlo totiž o jej švagra. Mal iba 16 rokov. Rodina už vyvesila parte. "S hlbokým zármutkom oznamujeme, že náš milovaný syn, brat, vnuk, pravnuk, synovec, kamarát Patrik Magušin nás navždy opustil 2. júna," oznámila rodina na sociálnej sieti. Po mladom Patrikovi dokonca pátrala polícia. 

Posledná rozlúčka sa bude konať v piatok. Čo sa udialo rodina nekomentovala. Parte zverejnil brat Siminho manžela Michala, Ján Magušin. "U Pána je hojné milosrdenstvo a vykúpenie," uviedli.

Rodine okamžite želali úprimnú sústrasť stovky kamarátov a blízkych. Medzi nimi aj Štefan Skúcaný: "Janko…to je veľmi smutná správa…a vzhľadom k Patrikovmu veku priam tragická…dovoľte prosím vysloviť mi/nám úprimnú sústrasť vám a celej rodine."

​Stiahla sa

​Speváčka nikdy nebola tip hviezdy, ktorá by potrebovala veľké ovácie a deliť sa o svoje súkromie. Je silno veriaca a tak je zmysle jej života niekde úplne inde, ako honba za slávu. Napriek mamičkovský povinnostiam sa stále venuje hudbe a vystupuje. Aj keď pomenej. Spolupracovníci denníka SME urážali na sociálnej sieti slovenskú speváčku Simu Magušinovú, jej manžela či veriacich ľudí ako takých. Padali aj nevhodné slová o „postihnutých kresťanoch". 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 04:50