Speváčka J-Lo sa v klipe odviazala.Profimedia
StoryEditor

FOTO Jennifer Lopez predvádza v novom klipe orgazmus. Hladká sa na každom kúsku svojho tela

30.01.2024, 13:07
Celebrity

Jennifer Lopez (54) vo svojom najnovšom hudobnom videu simuluje potešenie zo seba samej. Speváčka sa zvíja na posteli a potom sa vyzlečie do malých čiernych bikín pri bazéne pre videoklip Can’t Get Enough. Speváčka hovorí o sexuálnom živote s manželom Benom Affleckom (51).

Speváčka J-Lo predvádza svoju neuveriteľnú postavu v sérii rôznych scén počas štyroch minút. Na jednom zábere je zobrazená, ako leží na niečom, čo vyzerá ako hotelová posteľ s panorámou New Yorku viditeľnou z okna. Zvíja sa na posteli, dotýka sa samej seba a stoná, keď drží zrkadlo. Jennifer potom odíde z hotela v červenej podprsenke a nahom šnurovacom korzete a minisukni, zatiaľ čo zvodne tancuje po ulici so skupinou sexi chlapcov.

Vyskočí na stôl a tancuje, pričom má oblečené hnedé bikiny s flitrami a obtiahnuté nohavice. Predvedie svoje úžasné brušné svaly v malých čiernych bikinách, keď sa vynára pri bazéne a potom sa vyblázni vo vonkajšej sprche.

Remix Can‘t Get Enough obsahuje aj rapový verš od Latta, ktorý bol dvakrát nominovaný na cenu Grammy. Vo videu sa pripojil k J-Lo, keď si párik oblečie zladený červený úzky outfity. Lopez minulý týždeň vydala svoj comebackový singel Can‘t Get Enough a rozhodla sa šokovať.

Prvé hudobné video, ktoré režíroval Dave Meyers, podnietilo svadobnú posadnutosť J-Lo, keďže mala za sebou tri rozvody a hrala nevesty v deviatich filmoch. Ukázal, že popová hviezda sa vydáva a tancuje na svojej svadbe.

S novým hitom prvýkrát verejne vystúpi už túto sobotu na NBC Saturday Night Live, ktorú moderuje herečka The Bear Ayo Edebiri. Speváčka hovorí o sexuálnom živote s manželom Benom Affleckom v texte, keď spieva: „Je toto skutočný život? Príliš dobré, aby to bola pravda. Zober ma celú noc. Cítim vášeň v tvojich očiach. Stále ťa milujem. Daj mi to dojatie, škádlení, také dobré, že tomu nemôžem uveriť. Vždy si ten, koho som potreboval. Nemusíš držať tajomstvo, ale nechám ťa pre seba. Je to spôsob, akým ma miluješ. Spôsob, akým sa ma dotýkaš. Je to spôsob, akým sa na mňa pozeráš. Nemôžem sa ťa nabažiť, chlapče."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 09:48