Andreu už v plavkách uvidíte len v súkromí.Instagram/Andrea Veresova
StoryEditor

Andreu Verešovú už v spodnej bielizni neuvidíte. Vidí na sebe prvé známky starnutia!

31.05.2024, 08:00
Celebrity

Andrea Verešová (43) môže pokojne krásou a sexi krivkami konkurovať svojim dvadsať ročným kolegyniam. A bola si toho patrične vedomá, pretože svoje telo v plavkách či spodnej bielizni vystavuje pravidelne na obdiv pred objektívom fotoaparátu. Začína si však uvedomovať svoj vek a predvádzaniu týchto kúskov dáva ráznu červenú.

Nemusíte sa však obávať, o fotky v plavkách z dovoleniek sa so svojimi fanúšikmi určite rada podelí. No na predvádzacích mólach bude radšej zahalená. Tvrdí, že z roka na rok je to horšie. Fanúšikovia rozbehli polemiku, že je ľahšie sa v plavkách odfotiť na sociálnu sieť a doladiť záber skrášľujucími aplikáciami do dokonalosti, ako sa predviesť naživo pod krutým umelým svetlom, kde je vidieť na tele každý detail.

Telo ako Bohyňa

Andrea už má síce pár rokov po štyridsiatke, no pri pohľade na ňu nadobudnete veľmi rýchlo pocit, že vek je v jej prípade skutočne len číslo. Mama dvoch detí sa už roky udržiava v tip – top forme, ktorú jej pokojne môžu závidieť aj dvadsiatničky. Určite v tom zohráva rolu genetika, ale aj disciplína v stravovaní a pravidelný pohyb.

Podľa jej slov to je z roka na rok ťažšie. Aj preto sa rozhodla, že ako modelka spodnej bielizne a plaviek končí: „Nedávno ma oslovil jeden návrhár, aby som na jeho šou predvádzala bielizeň, tak to som sa úprimne zasmiala. Už nie, nechcem sa porovnávať s mladšími. Myslím, že nastal čas skončiť. Rada raz za čas predvádzam šaty pre dobré kamarátky, alebo obľúbených návrhárov, ale myslím si, že to bude čím ďalej menej a je na čase s tým prestať. Niečo iné je fotiť sa v bielizni v súkromí, ale na mólo už nie.“ Pre blesk.cz uviedla, že aj napriek jej snahe starnutie trošku spomaliť, vidí, že jej koža už nie je taká pevná a nevyhýbajú sa jej ani pigmentové škvrny či vrásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. jún 2024 08:15