Speváčka Martina Schindlerová sa opäť venuje hudbe.
StoryEditor

Martina Schinlderová prvýkrát prehovorila o rozvode. Nepríjemne sa na nej podpísal!

28.05.2024, 13:06
Celebrity

Poznáte momenty, kedy je pre vás najväčším trápením vaša postava? Možno máte niekedy pocit, že zväčšené boky, či o pár centimetrov plnšie stehná sú momentálne neriešiteľný problém. Pravdou však je, že na váhe svet skutočne nestojí. Podobný názor má aj speváčka Martina Schindlerová(35), ktorá za posledné obdobie síce pribrala 10 kíl, ale do minulosti by sa nikdy nevrátila. Je pyšná na to, akým náročným obdobím sa jej podarilo prejsť a rovnako hrdá je aj na svoje ženské krivky. Rozvod ju totiž poriadne zmenil.

Martina Schindlerová je slovenská popová speváčka a právnička. Do povedomia širšej verejnosti sa zapísala najmä vďaka druhému miestu v súťaži Slovensko hľadá Superstar.  Po hudobnom úspechu nahrala svoj prvý album Patríme k sebe. Aktuálne sa venuje účinkovaniu v živých vystúpeniach a taktiež svojej rodine. Dlhé roky bola vydatá za Kamila Haršányho, ktorého meno bolo skloňované v organizovanej skupine.

Zrejme aj preto sa identitou svojho manžela nechválila. Svadba prebehla v prísnom utajení. Z verejného života sa brunetka stiahla a venovala sa rodine a dvoj deťom. Lenže prišiel nečakaný krach ich zväzku a hudobníčka to ťažko prežívala. Podpísalo sa to na je postave. Teraz je však všetko inak. Aj keď je z nej žena z krivkami je šťastná. Údajne s ňou nezamával ani nedávny rozchod s právnikom Borisom.

Môžete žiť svoj život, nie ste v pasci!

Známa umelkyňa žila sedem rokov po boku v manželskom zväzku s Kamilo Haršánym. V roku 2018 sa však rozviedli a Martina po dlhšom čase priznala, že to bolo pre ňu mimoriadne náročné obdobie. Po vlastných skúsenostiach začala podporovať všetky ženy, ktoré prežívajú podobné emócie ako ona.

,,Ak sa bojíte rozviesť sa, len preto, že váš,džentlmen‘ vám sľubuje, že potom zažijete väčšie peklo, ako máte pri ňom teraz, tak mu neverte, nájdite si dobrého advokáta a ten vás prevedie rozvodom. Vysvetlí vášmu mužovi za vás, aké máte práva. Môžete žiť svoj život, nie ste v pasci,“ povedala úprimne Martina.

Speváčka ďalej dodala, že spoločne sa dá vycúvať z akéhokoľvek problému. Dôležitá je len podpora ľudí okolo vás, alebo ľudí, ktorí sú odhodlaní a ochotní kedykoľvek pomáhať. Za osobu, ktorá je pripravená pomôcť za každých okolností možno považovať aj samotnú Schindlerovú.

„Keď neviete ako, bojíte sa, vyhráža sa vám, normálne mi napíšte, vymyslíme plán, a ja vám pomôžem. Ten život potom, to je život,“ dodala s odstupom času spokojne.

Po ťažkom období nasleduje šťastie?

Hovorí sa, že niekedy si musíme prežiť ťažké momenty, aby neskôr mohli prísť tie krásne. Po negatívnych skúsenostiach, aj do Martininho života prišla nová láska. Dva roky tvorila pár s advokátom Marcelom Borisom, s ktorým zdieľala fotky z dovoleniek a súkromných, ale aj verejných spoločenských udalostí.

Posledné týždne priniesli vlnu teórii o tom, že tento vzťah nabral nečakaný koniec. Na internete sa vo veľkom písalo o údajnom nešťastí, ktoré prežívajú a rovnako aj o tom, že sa pravdepodobne rozišli. Martina si svoje súkromie prísne stráži a vymyslené teórie zväčša ignoruje. Avšak tento krát sa k názorovom verejnosti v Teleráne nepriamo vyjadrila:

,,My s Macinom sa máme dobre, pozdravujeme všetkých, je nám fajn,“ povedala v rozhovore moderátorom Kvetke a Tomášovi. Fakt je jeden. Z ich profilov na sociálnej sieti spoločné fotky už dávnejšie zmizli.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 22:31