Speváčka Martina Schindlerová sa opäť venuje hudbe.
StoryEditor

Martina Schinlderová prvýkrát prehovorila o rozvode. Nepríjemne sa na nej podpísal!

28.05.2024, 13:06
Celebrity

Poznáte momenty, kedy je pre vás najväčším trápením vaša postava? Možno máte niekedy pocit, že zväčšené boky, či o pár centimetrov plnšie stehná sú momentálne neriešiteľný problém. Pravdou však je, že na váhe svet skutočne nestojí. Podobný názor má aj speváčka Martina Schindlerová(35), ktorá za posledné obdobie síce pribrala 10 kíl, ale do minulosti by sa nikdy nevrátila. Je pyšná na to, akým náročným obdobím sa jej podarilo prejsť a rovnako hrdá je aj na svoje ženské krivky. Rozvod ju totiž poriadne zmenil.

Viac kíl, ale aj viac spokojnosti

Okrem rozdielov v jej vzťahoch sa za posledné roky zmenil aj jej výzor. Herečka sa netají tým, že od rozvodu pribrala 10 kíl. Ďalej však objasňuje, že napriek tomu, že pred pár rokmi bola o niečo štíhlejšia, dnes má zasa o veľa viac šťastia.

Výzor podľa nej zodpovedal tomu, ako sa vtedy cítila. Nešťastná, vystrašená a unavená. Po niekoľkých rokoch sa jej životná situácia zmenila a teraz konečne prežíva šťastie, o akom dlho snívala.

„Je rozdiel aj v tom pohľade, že v roku 2018 som teda mala o desať kíl menej, ale asi je rozdiel aj v tom pohľade, že tam mám taký vystrašený pohľad, a súviselo to aj s tým, že som bola tesne po rozvode. Teraz som už šesť rokov po rozvode, zahojená,“ povedala.

Speváčka jednoznačne zastáva názor, že napriek tomu, že jej telo momentálne nie je v dokonalej forme, oveľa dôležitejšie je, že je šťastná a spokojná. Psychické zdravie je koniec koncov oveľa podstatnejšie, ako zopár kíl na viac na váhe. Myslite teda na to, že sú na svete aj iné veci ako dokonale štíhly pás či vypracované svaly. Nezabúdajte na ľudí, ktorých máme okolo seba a na to, že šťastie sa s skrýva v úplných maličkostiach.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 13:45