Matyáš je určite atraktívny muž.Instagram/Matyas Adamec
StoryEditor

Obľúbený tanečník z Let´s Dance čelil obťažovaniu. Dámy ho chytali aj za tie najintímnejšie miesta!

28.05.2024, 14:00
Celebrity

Let´s dance posledné mesiace spôsobil poriadny ošiaľ. Tanečná horúčka však zavládla nielen vďaka tancujúcim celebritám, ale aj ich tanečným partnerom. Matyáš Adamec rozhodne patril k najatraktívnejším mužom tak minuloročnej, ako aj tohtoročnej série. A fanynky sa nezdráhali chytiť ho za zadok.

Sympatický tanečník si musel zvyknúť na to, že je okolo jeho osoby počas aj po šou oveľa väčší rozruchu. Fotky s fanúšikmi sú realitou bežných dní, no že to zájde až takto ďaleko, to určite netušil.

Sexuálne obťažovanie

Sexuálne obťažovanie je téma, ktorá sa po väčšine týka najmä žien. Práve ony sú často v pozícii obťažovaných. Väčšinou sú muži tí, ktorí ženy obťažujú, no ani niektoré dámy nevedia kedy prestať a čo je už za hranicami a to nielen slušnosti. Svoje by o tom vedel povedať aj samotný Matyáš. Ten patrí určite k tanečnej špičke a mnohým dámam imponuje nielen jeho tanečné umenie, ale aj vzhľad. Rád sa so svojimi fanúšikmi odfotí, aj s nimi prehodí pár slov, no zároveň by ocenil, keby sa neprekračovali isté hranice. V podcaste Bekimovo horúce kreslo sa podelil so skúsenosťou, ktorá mu vôbec nebola príjemná. Po skončení priameho prenosu šou za ním prišla staršia dáma a požiadala ho o fotografiu. Matyáš samozrejme súhlasil, no to ešte netušil, že pani ho chytí za zadok. Na to sa radikále ohradil. Pani síce svoju ruku počas fotky držala na jeho páse, no následne prišlo niečo, čo tanečníka ešte viac šokovalo: „A potom keď odchádzala tak mi prešla cez celý zadok.“ Vtedy pochopil, aké nepríjemné to musí byť dievčatám, na ktoré len tak hocikto píska, prípadne ich pleskne po zadku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. júl 2024 22:53