Ivana väčšinu svojho času venuje rodine.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

Gáborikovci vystrojili dcéram pompéznu oslavu. Vyzeralo to ako na menšej svadbe

27.05.2024, 14:00
Celebrity

Ivana a Marián Gáborikovci sa tešia zo svojich dvoch ratolestí, dcér Belly (4) a Lei (2). Keďže obe dievčatá sa narodili v máji, rodičia im organizujú spoločnú oslavu. A rozhodne na nej nešetria. Okrem fantastického jedla či candy baru nechýbajú ani tie najzaujímavejšie detské atrakcie.

Detské oslavy, najmä u našich prominentov, čoraz častejšie pripomínajú doslova menšie svadby. Inak tomu nebolo ani v prípade Gáborikovcov.

Spoločná oslava

Z Belly sa stala veľká sestra len pár dní po tom, ako oslávila svoje druhé narodeniny. 26. mája 2022 sa rodina Gáborikovcov rozrástla o ďalšieho člena, dcéru Leiu. Manželia vtedy radostnú správu oznámili spoločne na sociálnej sieti: „Welcome to our world precious Leia.“ Prvý a tretí rok už dievčatá oslavovali spoločne. Rodičia im vystrojili veľkolepú oslavu v štýle záhradnej párty, na ktorej nechýbala rodina, ani najbližší rodinní priatelia. A zdá sa, že sa mi oslavy takého druhu zapáčili, pretože v rovnakom duchu sa niesla aj tohtoročná párty. Z fotografií, o ktoré sa Ivana podelila je zrejmé, že hostia si mali možnosť pochutnať na fantastickom jedle a aj na oku lahodiacich dezertoch. Výzdoba bola v jemných pastelových farbách a nechýbali ani detské motívy. Azda najväčším lákadlom pre tých najmenších bolo množstvo balónov a tiež animátorky prezlečené za princezné. Cena za takúto oslavu sa musí šplhať na tisíce eur, čo sa dá pokojne porovnať s cenou za menšiu, prípadne skromnejšiu svadbu.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 02:10