Zdenka Jakešová počas zájazdu skončila v nemocnici.Instagram/Zdenka Jakesova
StoryEditor

Známa Slovenka má za sebou búrlivý rozchod. Teraz skončila v nemocnici, tisícky kilometrov od domova

24.05.2024, 14:31
Celebrity

Zdenka Jakešová je známa Slovenka žijúca už roky v Taliansku. Za sebou má búrlivý rozchod so známym šéfkuchárom Martinom Záhumenským. V prípade dvojice sa často skloňovalo aj slovo domáce násilie. A hoci vzťahové problémy pominuli, tentokrát sympatická Zdenka rieši zdravotné komplikácie. Tie ju dokonca pripútali k nemocničnému lôžku.

Zdenka má cestovnú kanceláriu a svojich klientov sprevádza po Taliansku, ktoré je už roky aj jej domovom. Počas jedného zájazdu ju však museli hospitalizovať.

Nešťastie v láske

Zdenka sa so známym šéfkuchárom zosobášila len po pár mesačnej známosti. Dvojica nikdy nešetrila pridávaním zamilovaných fotografií a verejnými vyznaniami lásky. O to väčším šokom pre verejnosť bolo, keď sa na povrch dostali detaily z ich spolunažívania. Záhumenského vtedy ešte jeho manželka obvinila z psychického aj fyzického týrania a on jej svojimi vyjadreniami tiež neostal nič dlžný. Po búrlivom rozvode našla Slovenska žijúca v Taliansku svoje šťastie v náručí Taliana, no aj tejto láske odzvonilo. Teraz má po svojom boku muža, ktorého identitu však pred verejnosťou tají. Zdá sa, že si ju konečne našla skutočná láska. Avšak aj zdravotné ťažkosti.

Pozdrav z nemocnice

Zdenka svojich fanúšikov pozdravila prostredníctvom sociálnej siete priamo z nemocničného lôžka. Z jej slov je jasné, že nešlo o žiadnu banalitu: „Podstúpiť tak psychicky náročný zákrok počas prebiehajúceho zájazdu, za ktorý ste zodpovedná a navyše ďaleko od domova, je ťažké, veľmi. A navyše na juhu Talianska, ktoré je známe otrasným zdravotníctvom. A teda 95% zamestnancov tejto nemocnice na ľudskosť a empatiu zabudli a správali sa hrozne.“ Zdenku personál zrejme natoľko negatívne zaskočil, že ich musela slušne požiadať o ľudskejší prístup: „Niekedy by som to nedokázala, ale v takýchto momentoch práve vidno ako nás všetky tie náročné životné chvíle budujú.“ Aj tu zrejem narážala na to, čím všetkým si musela v živote prejsť, možno aj po boku svojho bývalého manžela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 02:33