Ivana je krásna žena.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

Ivana Gáborík podstúpila radikálnu zmenu účesu. Toto chcelo skutočnú odvahu!

23.05.2024, 08:45
Celebrity

Ivana Gáborík (37) bez pochýb patrí k najkrajším ženám nášho šoubiznisu. Nehovoriac o tom, že nech si dá na seba čokoľvek, vyzerá výborne a je inšpiráciou pre mnohé dámy. Tentokrát sa rozhodla pre radikálnu zmenu, na ktorú by mal odvahu len málokto.

Vlasy sú korunou krásy a aj akýmsi synonymom ženskosti. Kým ženy väčšinou túžia po dlhých kaderách, Ivana sa tých svojich zbavila a to dosť radikálne.

Život je zmena?

Ivana je skutočne žena, ktorej sa hodí všetko. Doposiaľ neprekvapila ničím, čo by nebolo hodnotené viac než pozitívne. A inak tomu nie je ani v tomto prípade. Kým ženy si svoje vlasy väčšinou pestujú, aby boli čo najdlhšie, ona sa dala ostrihať. A nejde len o nejaké podstrihnutie. Pred letom zvolila úplne krátky zostrih a my musíme uznať, že odvaha jej teda rozhodne nechýba. Ivana vyzerá šik a zmenu pozitívne hodnotia aj jej fanúšikovia. No našlo sa aj pár takých, ktorým sa takáto radikálna zmena veľmi nepáči. Podstatné je, že Ivana je zjavne so svojim počinom spokojná, aj keď prvotné plány boli ešte o niečo odvážnejšie: „Fresh haircut. Pôvodne som chcela ešte kratšie, ale ma prehovorila Ľubka.“  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. jún 2024 04:59