Princ William je svojej manželke veľkou oporou.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Princeznú Kate boj so zákernou chorobou vyčerpáva. Priebeh liečby je náročnejší, než očakávala

23.05.2024, 08:00
Celebrity

Princezná Kate pred pár mesiacmi verejnosti oznámila zdrvujúcu správou o jej zdravotnom stave. Bojuje so zákernou rakovinou, no detaily ochorenia si stále necháva pre seba, rovnako ako kráľ Karol III. Pre kráľovskú rodinu je tento rok veľmi náročný a to aj preto, že princezná údajne liečbu znáša veľmi ťažko.

Kate podstupuje chemoterapeutickú liečbu, ktorá je pre organizmus často veľmi náročná a vyčerpávajúca. Nehovoriac o kontraindikáciách, ktoré sú s ňou spojené.

Strohé informácie

Princezná sa pred verejnosť rozhodla predstúpiť sama a širokú verejnosť aj média informovala o svojom zdravotnom stave. Vo videu oznámila, že má rakovinu, no detaily o aký typ rakoviny a v akom štádiu sa nachádza, si nechala pre seba. Zároveň nezabudla povedať, že je v lekárskej starostlivosti, vyhliadky sú pozitívne a rovnako naladená ostáva aj ona sama.

Náročná liečba

Kate podstupuje chemoterapiu, ktorá so sebou prináša aj množstvo sprievodným príznakov. Okrem nevoľnosti a celkovej slabosti pacienti prichádzajú aj o vlasy, mihalnice či obočie. Je teda viac než jasné, že princezná si zrejme v týchto dňoch prechádza jedným z najnáročnejších období v živote. To napokon pre portál RadarOnline.com prezradil aj jeden z kráľovských dvoranov: „Kate a William si za múrmi paláca prechádzajú peklom.“ Rovnako potvrdil, že princezná sa snaží byť silná hlavne kvôli svojim deťom, no vzhľadom na svoj zdravotný stav ju to stojí nemalé úsilie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 11:34