Demi Moore môžu diváci vidieť v novom filme Látka (The Substance).Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Demi Moore musela siahnuť po omladzovacej kúre. Nový film s herečku je šokujúci

22.05.2024, 10:55
Celebrity

Na nedávnom filmovom festivale v Cannes bola herečka Demi Moore (61) krásna. Predstavila svoj nový film, ktorý rozpráva trpký príbeh o starnutí a mladosti. Kvôli pribúdajúcim rokom dostala jej postava Elisabeth z práce nekompromisne výpoveď a bola nahradená mladšou a sviežejšou kolegyňou. Nenechala to len tak a podstúpila omladzovaciu kúru.

image

Demi Moore v novom filme podstúpi drastické omladenie.

Nový film s herečkou Demi Moore predstavili na filmovom festivale v Cannes. Film s názvom Látka (The Substance) má nevídanú dejovú líniu a herečka si vyslúžila od odborníkov pozitívne ohlasy. Avšak musela v ňom popierať vek.

Nový film s Demi v hlavnej úlohe je o "miznúcej celebrite". Jej krása vyprcháva a kariérne je odstavená na druhú koľaj čo ťažko nesie. Rozhodne sa použiť drogu, ktorá sa objavila na čiernom trhu. Látku replikujúcu bunky, ktorá dočasne vytvára mladšiu, lepšiu verziu samej seba.

Podobnú tématiku avšak v humornej podobe sme tu mali v roku 1992 s Meryl Streep. Vo filme Smrť jej pristane si zahrali aj Bruce Willis a Goldie Hawn. Látka je skôr horor o ženskom tele.  

Nekompromisne a tvrdo

V novej snímke Látka pokles sebavedomia Elisabeth (Demi Moore) urýchlil televízny producent, pre ktorého pracovala. Chcel, aby divákom predcvičovala nejaká krajšia a mladšia tvár. Mladšie a krajšie telo. Necitlivo ju vyhodí a ona začne robiť všetko preto aby sa na výslnie vrátila.

Fitnes trénerka Elisabeth, dostane od doktora ponuku vyskúšať celkom novú látku. Keď si ju vraj pichne, jej telo si delením vytvorí nové. Mladšie. Zdravšie. Lepšie. A zaručene jej to zmení život. Futuristické prvky výrazne presahujú možnosti súčasnej vedy, preto ho treba brať s rezervou. 

Nakoniec Elisabeth dostane strohé, ale jednoznačné inštrukcie. Po pichnutí látky do miechy sa vráti do života mladá žena, ktorú nikto nepozná, ale všetci sú z jej životnej iskry omámení. Niet divu, že keď sa pod menom Sue prihlási na uvoľnené miesto televíznej trénerky, okamžite ho dostane. Keďže režisérka nechcela Demi Moore digitálne omladiť, do jej mladšej verzie obsadila Margaret Qualleyovú. Istá podoba medzi nimi je, no pre film je zásadné, že sú to dve rozličné herečky, teda dve rozličné ženy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 01:46