Tom Cruise drží v náručí prvorodenú dcéru Suri v roku 2008.  Shutterstock
StoryEditor

"Najsmutnejšia" Suri Cruise si zmenila meno. Priezvisko slávneho otca už niesť nechce!

21.05.2024, 10:45
Celebrity

Dcéra špičkového herca Toma Cruisea (61) a Katie Holmes (45), Suri (18) sa rozhodla, že už viac nechce niesť otcovo priezvisko. Kedysi najsledovanejší celebritný pár Tom a Katie vyzerali ako z magazínu a mnohí im predpovedali krásnu budúcnosť. Najmä, keď sa im narodila dcéra. Lenže vzťahy sa po rozchode tak naštrbili, že sa dnes už veľká Suri rozhodla Toma nadobro vyradiť zo života. Brunetka má nové priezvisko, ktoré ju viac spája s mamu než s otcom.

Scientológia čelila mnohým kontroverziám a právnym sporom od svojho vzniku. Kritici obviňujú organizáciu zo sektárskeho správania a tvrdia, že používa manipulatívne techniky na kontrolu svojich členov. Bývalí členovia hovoria, že boli vystavení psychickému násiliu, nútenej práci, izolácii a finančnému vykorisťovaniu v cirkvi scientológie. Organizácia bola predmetom vyšetrovaní a súdnych sporov v rôznych krajinách. ​Cruise konvertoval na scientológiu v roku 1986 a v roku 2000 sa stal otvoreným obhajcom náboženstva. 

Okrem Suri má hviezda „Mission Impossible“ ďalšie dve deti, Connora a Isabellu, ktorých má s dnes už tiež bývalou manželkou Nicole Kidman.

Dcéra Toma Cruisa, Suri, už čelila rôznym teóriám. Nemala byť naozaj jeho dcérou, ale je dcérou Chrisa Kleina, s ktorým jej mama, herečka Katie Holmesová randila predtým. To označil Cruise aj Holmes vtedy za absolútny nezmysel.

Odborníci varujú

Neprítomní otcovia výrazne ovplyvňujú životy svojich detí. Oveľa horšie ako si možno uvedomujú. Podľa Psychology Today niektoré deti, ktoré do svojho života aktívne nezapájajú otcov, môžu bojovať s nízkym sebavedomím a reguláciou emócií.

Herec Tom Curise má aktuálne po boku krásnu modelku Elsinu Khayrova (36). Pred pár mesiacmi sa stretol s jej deťmi. Elsina pracovala ako modelka. Vydatá bola za ruského magnáta Dmitrija Cvetkova, ktorý je medzinárodným obchodníkom s diamantmi. Jeho čistý majetok bol od roku 2022 vyčíslený na približne 250 miliónov dolárov.

.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 20:48