Zomrela známa moderátorka.Shutterstock
StoryEditor

Zomrela známa politická komentátorka. Mala iba 58 rokov!

20.05.2024, 11:35
Celebrity

Známa politická komentátorka televízie CNN a dlhoročná republikánska poradkyňa Alice Stewartová bola uznávané redaktorka. Verejnosť teraz šokovala jej smrť. Telo našli bez známok života.

Telo Alice Stewartovej našli bez známok života v sobotu 18. mája skoro ráno vonku v uliciach severnej Virgínie vo Washingtone. Podľa CNN, jej domovksej televízie, nie je podozrenie, že by smrť prišla v dôsledku cudzieho zavinenia. Predpokladá sa, že komentátorku zradilo zdravie. Príčina jej smrti však nebola doteraz oznámená.

Diváci ju radi sledovali

Obľúbená redaktorka bola pre Američanov známou tvárou, ktorá sa pravidelne prihovárala z televíznych obrazoviek. Politická komentátorka a skúsená politická poradkyňa CNN pracovala na niekoľkých republikánskych prezidentských kampaniach.

Stewartová vystupovala aj ako komentátorka v mnohých reláciách CNN vrátane The Situation Room s Wolfom Blitzerom, v ktorej sa objavila len deň pred svojou smrťou. Zosnulá Stewartová vtedy v piatok 17. mája na sociálnej sieti zdieľala fotografiu, na ktorej pózuje spolu s kolegyňou zo CNN Mariou Cardonovou a moderátorom Blitzerom za jeho stolom.

"Alice bola pre nás všetkých v CNN skvelou priateľkou a kolegyňou. Politická veteránka a novinárka ocenená cenou Emmy, ktorá vniesla do spravodajstva CNN neporovnateľnú iskru, známa v našich redakciách nielen svojím politickým umom, ale aj neochvejnou láskavosťou. Naše srdcia sú zranené, je to pre nás mimoriadna strata," uviedol generálny riaditeľ CNN Mark Thompson.

image

Alice Stewartovej v štúdiu.

aas
image

Smrť redaktorky Alice Stewartová šokovala verejnosť. 

aas

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 05:10