Agáta Hanychová a Ornella Koktová.Profimedia
StoryEditor

Hanychová sa s Ornellou pustili do Dary: Jej plastika je spackaná, vyzerá ako Vietnamec ani drahý lekár nepomohol!

06.05.2024, 16:33
Celebrity

Česká influencerka Agáta Hanychová sa v relácii s kamarátkou Ornellou Koktovou rozhodli diskutovať o plastickej operácii Dary Rolins. Nenechali na nej nitku suchú. Herečka Zdena Studenková podľa nich nastavila latku, tak vysoko, že je ťažké ju preskočil. Herečku vychválili, Rolins zvozili po čiernu zem. Vyzerá ako mladý blond Vietnamec: "Ak niekam poletí mala by si dať spraviť nový pas!"

Agáta sa s českou hviezdičkou Ornellou vo svojej šou, kde spolu diskutujú na rôzne témy rozhodli otvoriť plastickú operáciu Dary Rolins. Z umelkyne si spravili terč posmechov. Vytiahli zaručené vtipy avšak jednu slovenskú ikonu vychválili: "Otvárame tému plastická operácia pána Pascaliho, ktorý to spackal," začali na úvod. "Videla som jej fotografie, aj dnešné vyjadrenie k hejterom, kde hovorí, že jej je úplne jedno ako komentujú jej plastiku. Hovorí, je mi úplne jedno, ako mám natiahnutý krk. Natiahnuté uši a oči a všetko. Je to váš problém, nebudem vymazávať komentáre a blokovať ľudí, nemám na na to kapacitu. Chápem. Je mi to všetko fuk. Toto je vyjadrenie. Nechcem hanobiť Daru. Ja ju obdivujem. Sexi vyšporotvaná päťdesiatnička. Úspešné koncerty, poznám jej hity, síce skôr, teraz neviem akú má tvorbu, ale to je fuk. Má dobrú kariéru. Ale trochu je šikmooká," zasmiala sa na výzore úspešnej speváčky Ornella. Zhrnula, že je Dara teraz ako Aziat, mala by si dať spraviť nový pas ak niekam poletí. Až tak drsné vtipy zazneli.

"Podľa mňa bola pekná ženská a až tak to nepotrebovala. Povedala si, že ide k talianskemu doktorovi. Robí zahraničné hviezdy, ale tu vidíte, že ani drahý chirurg nie je tutovka. Proste sa to nepodarilo ako Demi Moore. Tej spravili takú plastiku, že som si povedala, to raz chcem," pokračuje Koktová. 

KTORÚ SLOVENKU VYHODNOTILI, AKO NAJLEPŠIE ZOPEROVANÚ? ČÍTAJTE ĎALEJ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 16:53