Agáta Hanychová a Ornella Koktová.Profimedia
StoryEditor

Hanychová sa s Ornellou pustili do Dary: Jej plastika je spackaná, vyzerá ako Vietnamec ani drahý lekár nepomohol!

06.05.2024, 16:33
Celebrity

Česká influencerka Agáta Hanychová sa v relácii s kamarátkou Ornellou Koktovou rozhodli diskutovať o plastickej operácii Dary Rolins. Nenechali na nej nitku suchú. Herečka Zdena Studenková podľa nich nastavila latku, tak vysoko, že je ťažké ju preskočil. Herečku vychválili, Rolins zvozili po čiernu zem. Vyzerá ako mladý blond Vietnamec: "Ak niekam poletí mala by si dať spraviť nový pas!"

"Je blbé, keď ženské nevedia starnúť. Ale priznávam, že som chcela ísť teraz tiež na viečka, ale všetko sa má s mierou," hodnotí Agáta. Konštatovala, že ale vlastne nevie čo všetko si dala Dara spraviť. Na to Ornella neváhala: "Ja viem. Pán doktor to tam hovoril, keď to tam nejakú dobu viselo a potom to vymazal. Hovoril, že robil facelift aj lift krku a viečka," vymenovala. Aj keď na svetovom trhu vo veľkom fičia šikmé oči, je to podľa influenceriek prežitok. U Rolins to podľa nich nepadlo na úrodnú pôdu.

​"Mňa prekvapuje prečo teraz. Má jedného z najkrajších chlapov v Česku. Pavel Nedvěd je proste výborný futbalista, tréner. Má krásnu dcéru, úspešnú kariéru, má všetko čo si môže žena priať. Očividne jej chýba nejaké sebavedomie. Odmala je kontrolovaná, módna polícia a tak, žije tým celý život," zhodnotili s pochopením iný životný štýl hviezdy pod drobnohľadom. "Ale ako sa volá ta slovenská herečka? Zdena Studenková? Tá ma tie plastiky krásne urobené. Hm, toto je vysoká latka," vyhodnotili na rovinu v podcaste, ktorá Slovenka stavila na správneho chirurga.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:28