Nina naplnila jej život šťastím.Instagram/Adriana Ohanian Sklenarikova
StoryEditor

Adriana Sklenaříková sa pre dieťa rozhodla vo vyššom veku. Dnes by svoje rozhodnutie možno zmenila

26.04.2024, 14:00
Celebrity

Jedna z najkrajších Sloveniek, Adriana Sklenaříková (52) má za sebou dve nevydarené manželstvá. Aj napriek tomu si užíva život plnými dúškami a za svoje najväčšie víťazstvo považuje narodenie dcérky Niny. S odstupom času však priznáva, že pre materstvo sa mala rozhodnúť o niečo skôr.

Doba sa posunula aj v otázke, kedy sa ženy stávajú matkami. Jedna z najvýraznejších svetových topmodeliek, Adriana Sklenaříková je toho dobrým príkladom.

Nevydarené vzťahy

Niekedy je to kariéra, inokedy životné situácie, kvôli ktorým ženy odkladajú materstvo. To je zrejme aj prípad tejto známej Slovenky. Mala skvele rozbehnutú kariéru modelky a aj napriek tomu, že bola dlhé roky vo vzťahu s futbalistom Christianom Karembeuom, spoločného dieťaťa sa dvojica nedočkala. Otehotnela až so svojim druhým manželom Aramom Ohanianom a to vo veku, kedy sa už zo žien pomaly stávajú babičky. Mala vtedy 46 rokov a dnes je mamou šesť ročnej Niny. S jej otcom Aramom už síce netvoria pár, no manželia stále nie sú rozvedení a udržiavajú nadštandardné vzťahy.

Bolo to neskoro?

Adriane v týchto dňoch vychádza kniha, v ktorej opisuje svoje začiatky na ceste modelingu, ale tiež svoje sny, vzťahy a malé víťazstvá aj prehry. V jednej francúzskej relácii, Le Buzz TV Magazine prezradila, že hoci považuje svoje dieťa za víťazstvo a naplnila jej život šťastím, materstvo si nechala na poslednú chvíľu. Ženám by rozhodne odporučila pri tejto otázke neotáľať. Ju však podľa jej slov ovplyvnili „životné okolnosti.“ Kto vie, či to bolo v jej prípade o budovaní kariéry, alebo v predošlom vzťahu s futbalistom Christianom necítili potrebu stať sa mamou. Po dieťatku totiž zatúžila až v náručí svojho druhého manžela Arama, s ktorým sa zosobášila v roku 2014. Láske síce odzvonilo, no spája ich láska k ich spoločnej dcére a aj preto sa pravidelne stretávajú a dá sa povedať, že majú k sebe blízko aj po rozchode.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08