Evelyn Kramerová.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Evelyn prišla o milovanú osobu. Prehovorila až po dlhých štyroch mesiacoch

23.04.2024, 09:00
Celebrity

Komička Evelyn má za sebou ťažšie obdobie, než by mnohí čo i len tušili. Vždy pozitívne naladená, s chytľavým smiechom a zmyslom pre humor. Takú ju mnohí poznajú. No zdá sa, že za nejedným úsmevom môže byť v prípade obľúbenej zabávačky smútok, ktorý prežíva vo svojom vnútri.

Začiatok roka sa v prípade Evelyn niesol v znamení zdravotných problémov. Bolesť, ktorú musela komička prežiť po operácii však nie je zrejme nič, oproti bolesti, ktorú pocítila pri strate jej milovanej babičky.  

Nechala si to pre seba

Mnohí ani netušili, čím si počas Vianoc musela Evelyn prejsť. Bolesť a smútok jej dokonca nedovolili ani prehovoriť o jednej z najväčších strát, ktoré musela zažiť. Odvahu našla až niekoľko mesiacov po smrti milovanej babičky: „Babka nám na Vianoce odišla. 20 rokov som neprišla o nikoho blízkeho a je ťažké to spracovať, nehovorila som o tom, akosi sa mi nedalo. Trúchlenie je zvláštny stav. Striedali si mi nálady častejšie ako zvyčajne. Videla som ako sa môj mozog snažil vytesniť stratu aby som bola schopná fungovať a zvládnuť pohreb, vidieť zarmútenú rodinu a nemôcť im v tom pomôcť. V takejto situácií “padá” na vás fakt, že niečo je naozaj definitívne a ja nemám rada definitíva hlavne čo sa týka strát. Úzkosť z konečnosti asi to je… vhodný vyber slov. Moment keď si uvedomíš …Nechytím ju za ruku, už mi nikdy nezavolá, už ma nikdy za nič “nesfúkne“ že jej nebudem môcť povedať ako ju ľúbim, to všetko vám dochádza postupne a trvá to dlho. Strieda sa plač a smiech kvôli milým spomienkam, ktoré ste v živote zažili.“ Evelyn sa snaží každú voľnú chvíľu tráviť s dedkom, ktorý žije na jej rodnej Orave. Uvedomuje si, že pre neho musí byť táto strata ešte o niečo ťažšia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08