Modelky, ktoré predvádzajú jeho modely musia byť dokonalé.Instagram/Osmany Laffita
StoryEditor

Osmany Laffita pri výbere modeliek nepozná kompromisy. Musia spĺňať drsné kritéria

24.04.2024, 14:00
Celebrity

Osmany Laffita (59) je jeden z najznámejších módnych návrhárov, pôsobiaci u našich českých susedov. Oblieka dokonca niekdajšiu prvú dámu, Dagmar Havlovú. A núdzu nemá ani o iné prominentné zákazníčky. Predvádzať jeho modely na prehliadkovom móle je preto určite prestíž, no modelky musia spĺňať drsné kritéria.

Kým známe módne domy dnes dávajú šancu na svojich prehliadkach modelkám rôznych konfekčných veľkostí, Osmany je v tomto smere nekompromisný.

Jasné požiadavky

Návrhár akým Osmany Laffita je, ma dozaista veľmi jasné predstavy o tom, ako by mali vyzerať modelky, ktoré budú predvádzať jeho exkluzívne modely. Aj napriek tomu, že dnešná doba a známe značky dávajú priestor aj iným modelkám, než len tým, ktoré majú ideálne miery, Osmany je v tomto smere nekompromisný.

Pripravovaná prehliadka

O pár týždňov sa uskutoční casting na modelky, ktoré by mali predvádzať najnovšiu Osmanyho kolekciu na jar a leto. Šancu majú len vysoké dámy s osím pásom a dokonalými krivkami. Inzerát znie jasne: „Požiadavky na modely: Výška bez topánok: 175 cm a viac (nie menej!) – modely sa budú merať na mieste. Merania: cca 90 – 62 -90 (perfektná veľkosť 36/38).“ Nuž, ani pekná tvár ani sexi krivky vám nepomôžu ak máte čo i len o centimeter menej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08