kristína a Explo sa po siedmich mesiacoch rozišli.Televízia MARKÍZA
StoryEditor

Kristína Svarinská a influencer Explo si dali zbohom. Koniec lásky po siedmich mesiacoch!

24.11.2022, 08:00
Celebrity

Je to iba nedávno čo Kristína Svarinská a influencer Peter Altof alias Expl0ited štebotali do sveta akí sú zaľúbení. Dvojica sršala láskou na všetky strany a spoločné chvíle zdieľali na sociálnej sieti. Až zrazu ostalo ticho. Ich fanúšikovia začali polemizovať či to medzi týmito dvomi hrdličkami neškrípe. Predtucha bola správna.

Herečka Kristína Svarinská sa s YouTuberom Petrom Altofom alias Expl0ited dala dokopy počas tanečnej šou Let´s dance v apríli. Vzájomnú náklonnosť sa im niekoľko týždňov darilo skrývať. Lenže influencer sedel v publiku na každom jednom jej vystúpení a večer opúšťali halu spoločne.

Tak vyšlo najavo, že títo dvaja tvoria pár. „My sme sa proste stretli na Let‘s dance. Ja som si založila Instagram pred tromi mesiacmi. No a tuto kolega prezdieľaval nejaký príbeh, ja som ho prezdieľala, a tak sme sa prezdieľali, stretli sme sa potom na chodbe, že čauko a tak," vysvetlila Kristína ich zoznámenie. „Neviem, či išlo o lásku na prvý pohľad, ale určite o okúzlenie na prvý pohľad. Zoznámili sme sa hneď v prvom kole, kde Peter sedel ako divák a od tej doby sme spolu. Súťaž mi do živote priniesla omnoho viac, než by som si dokázala predstaviť. Aj keď som vypadla, mala som pocit výhry, pretože sme sa stretli,“ prezradila herečka pre Markízu.V lete absolvovali spolu aj prvú dovolenku. Všetko vyzeralo idylicky. 

Nečakaný krach

Profily oboch sú už dlhšie mĺkve. Ani jeden nepridával spoločné zábery a tak všetko našepkávalo faktu, že sa dvojica rozišla. Čo bolo dôvodom rozchodu herečka nešpecifikovala, ale potvrdila ho pre Nový Čas. „Áno je to pravda, že sme sa rozišli. Stalo sa to niekedy v septembri, októbri," priznala. Mnohí tipujú, že problém mohol byť ich vekový rozdiel. Kristína je od Expla staršia o sedem rokov. Kým ona má 32 on je 25 ročný mladík. Dôvod mohol byť aj Kristínina vyťaženosť, ktorá trávi veľa času kvôli natáčaniu v zahraničí. Je to zrejme YouTuber, ktorý dostal košom: „Septembrové kopačky," okomentoval stručne. Úspešná herečka, ktorá má tvár ako z obrázku z nejakého dôvodu šťastie na lásku nemá. V minulosti chodila s raperom Beyuzom, režisérom Lukášom Hanulákom, priznala tiež vzťah so spolužiakom z VŠMU a mladým filmárom Dávidom. Talentovaná umelkyňa na toho pravého ešte čaká.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:02