Jennifer Aniston sa pred pár dňami objavila v spoločnosti po skrášľujúcom zákroku.Profimedia
StoryEditor

Jennifer Aniston po návšteve estetickej kliniky vyzerá ako vyretušovaná. Omladla na počkanie!

15.04.2024, 10:03
Celebrity

Pred niekoľkými týždňami zastihli zahraničné médiá herecké kolegyne Jen Aniston (55) a Sandru Bullock (59) pri návšteve luxusnej kliniky, ktorá sa špecializuje na estetické úpravy. Ženám pomáha omladnúť a vyriešiť zmeny na počkanie. "Priateľka" Aniston sa teraz ukázala v spoločnosti.

Spoločne sa vybrali vylepšiť si tvár a potlačiť vrásky. Aký zákrok absolvovali nekomentovali, avšak na krásnej herečke Jennifer Aniston je zmenu vidieť. Pred pár dňami sa brunetka ukázala na červenom koberci a jej tvár vyzerá viditeľne mladšie. Aniston dlhodobo vylepšenia a estetické úpravy popiera. Roky sme sa divili, že umelkyňa popiera roky a môže ďakovať skvelej genetike. Teraz je, ale otázne či je tomu naozaj tak. 

To že, hviezda Hollywoodu potrebuje vyzerať dobre je pochopiteľné. Ako herečka je pod drobnohľadom a vizáž ju živí. Presne toto svojho času povedala Zdena Studenková (69), ktorá po rokoch priznala, že si k mladosti v tvári dopomáha modernými vymoženosťami a keďže je na obraze nevidí na tom nič zlé. 

FOTO ZMENENEJ HEREČKY NÁJDETE V GALÉRII!

ANKETA
Vyzerá herečka podľa vás lepšie?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09