Kristína sa na Srí Lanku vracia už roky.Instagram/Kristina Svarinska
StoryEditor

Kristína Svarinská si užila exotiku. Takto ste známu herečku ešte nevideli...

13.04.2024, 14:00
Celebrity

Ajurvédske pobyty sa za posledné roky tešia veľkej obľube a rok čo rok si ich na vlastnej koži vyskúšajú aj naše celebrity. Po hektickom období si pokoj v obklopení srílanskej prírody užila aj jedna z našich najobsadzovanejších herečiek, Kristína Svarinská.

Kristína si oddych v ďalekej exotike dopraje každý rok. Je to pre ňu únik z bežnej reality, ale aj spôsob, akým sa stará o svoje telo aj myseľ.

Dokonalý reset

Rôzne ajurvédske pobyty sa stali bežnou každoročnou rutinou pre mnohé známe tváre. V minulosti ich absolvovala Veronika Cifrová Ostrihoňová a to dokonca s manželom Sajfom. Tento rok už takýto druh pobytu stihla aj Zuzana Vačková a tiež Kristína Svarinská. Najmä po náročnom období je to pre ňu dokonalý reset nielen tela, ale aj mysle. Navyše v sebe pobyt na Srí Lanke spája to, čo má Kristína najradšej. Cestovanie a starostlivosť o seba samú: „To, že rada cestujem viete. To, že milujem selfcare vo všetkých formách tušíte. A ich vzájomnou kombináciou je moja milovaná ajurvéda. Spôsob, ktorým sa už niekoľko rokov vždy vedome a aktívne zresetujem fyzicky aj mentálne. Zvyknem hovoriť, že môj tato chodil do kúpeľov a ja sa odtrepem na druhý koniec sveta za niečím obdobným. Ajurvéda je celostná medicína, ktorej princípom je zachovanie rovnováhy energií v tele, pretože tie sú najdôležitejším aspektom zdravia. Pristupuje ku každému individuálne na základe jedinečnej konštitúcie človeka. Pre mňa je to čas, kedy naozaj mimoriadne vedome a zodpovedne odpájam realitu všedných dní a dobíjam energetické zdroje. A už roky za ňou cestujem na Srí Lanku. Za oceánom, za teplom, za dobrým a zdravým jedlom, za olejmi a vždy za novým poznaním. Že všetko, čo si myslím, že už poznám a viem, je zakaždým úplne iné. Ako život sám.“ Známa herečka tak za oceánom určite nabrala dostatok síl, ale aj energie, ktoré bude v blízkej dobe potrebovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09