Evelyn si po náročnom období užila dovolenku.Instagram/Evelyn
StoryEditor

Pozrite sa, s ktorým známym mužom si Evelyn vyrazila na dovolenku

12.04.2024, 14:00
Celebrity

Komička Evelyn už nejaký čas neukázala po svojom boku žiadneho muža, s ktorým by tvorila pár. No priateľov má vo svojom okolí viac než dosť. Nedávno sa dokonca s jedným z nich vybrala na vytúženú dovolenku. Po náročnom období, ktoré má za sebou, jej takýto oddych určite padol vhod.

Evelyn je známa svojou láskou k cestovaniu a len pred pár dňami sa vrátila z Islandu, ktorý chcela navštíviť už dávno.

Splnený sen

Na Island mnoho turistov cestuje práve preto, aby videli jeden z najzaujímavejších svetelných úkazov, polárnu žiaru. A práve toto patrilo medzi dlhoročné sny známej komičky. Tá šla na Island v tej najlepšej spoločnosti. Garde jej totiž robil jej dlhoročný kamarát František Košarišťan, ktorého mnohí poznáte pod umeleckým menom Fero Joke. Je teda jasné, že dvojica nemala núdzu o zážitky, ale ani dobrú zábavu. Polárnu žiaru videli na vlastné oči a Evelyn to stručne opísala slovami: „Splnil sa mi dlhoročný sen a áno, bol to čistý medžik.“

Náročné obdobie

Evelyn má za sebou náročné obdobie a zotavovanie po operácii, ktorú absolvovala začiatkom tohto roka: „Mala som úplne stlapčenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila, že neodpočívam, ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala.“ Komičke museli posunúť obe čeľuste. Zotavovanie bolo nie len nepríjemné, ale aj bolestivé, no zdá sa, že všetko dopadlo dobre a Evelyn si opäť užíva život doslova plnými dúškami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09