Teri povedala verejne čo sa jej stalo až roky po incidente.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

"Zúfalá manželka" Teri Hatcher bola, ako päťročná zneužitá strýkom. Stalo sa to v aute, zobral si aj servítky

09.04.2024, 14:25
Celebrity

Teri Hatcher (59) podrobne opísala sexuálne napadnutie, ktoré zažila ako päťročná. Tento nepríjemný zážitok neodznel ani po desiatkach rokoch. Úspešná herečka vtedy nemala tušenie čo sa deje.

Herečka Teri Hatcher prvýkrát odhalila, že bola sexuálne zneužitá strýkom v roku 2006, Mala vtedy iba päť rokov a stále sa s týmto nechutným zážitkom nevie úplne vyrovnať: „Pamätám si toto: Jeho vztýčený penis, ktorý hladkal, keď sedel za volantom auta,“ napísala. „‚Chceš sa toho dotknúť?‘ spýtal sa. Povedal som: ‚Nie.‘ Vzal ma za ruku, aby sa jej aj tak dotkol. Bolo to ružové. Boli tam papierové vreckovky. Nevedela som, na čo sú, ale potom som to vedela."

Bývalá hviezda Zúfalých manželiek zašla ešte ďalej a odhalila detaily obťažovania: „Sedela som tvárou dolu na sedadle a pozerala som sa na podlahu, keď ma prerušil. Povedal: ‚Páči sa ti, aký je to pocit?‘ Povedal som: ‚Nie.‘ On povedal: ‚Jedného dňa budeš,“ spomína na traumatizujúci okamih.

​Niektoré podrobnosti z incidentu si v silnom šoku nepamätá. Ako sa tam dostala, ako sa dostala domov, v ktorý deň alebo mesiac sa to stalo. 

Herečka pre časopis Vanity povedala, že sa s touto skúsenosťou vtedy nezverila nikomu, ani svojim rodičom. Až do roku 2002, keď o nej povedala prokurátorom. Urobila to vraj preto, lebo ju prenasledovali myšlienky na 14-ročné dievča, ktoré sa zastrelilo po tom čo ju zneužil ten istý muž čo Teri. Aj umelkyni niekoľkokrát prišli na rozum myšlienky o samovražde. Teri nechcela, aby sa strýko vyhol odsúdeniu, preto sa rozhodla odhaliť svoje tajomstvo. V čase, keď Hatcherová bola dieťaťom, Richard Hayes Stone bol ženatý so sestrou jej matky.

Hatcherovej výpoveď nakoniec priniesla kľúčový usvedčujúci dôkaz a v roku 2002 pomohla dostať strýka, ktorý mal vtedy 64 rokov, do väzenia. Stone bol uznaný vinným v štyroch prípadoch zneužívania detí a dostal trest 14 rokov odňatia slobody.

Zneužívanie zažili viaceré známe osobnosti

Ani títo sa nevyhli ťažkému osudu a už v detstve si prešli peklom. Pozrite sa, ktoré celebrity sa v detstve stali obeťami domáceho násilia či sexuálneho zneužívania.

Čítajte ďalej

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09