Teri povedala verejne čo sa jej stalo až roky po incidente.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

"Zúfalá manželka" Teri Hatcher bola, ako päťročná zneužitá strýkom. Stalo sa to v aute, zobral si aj servítky

09.04.2024, 14:25
Celebrity

Teri Hatcher (59) podrobne opísala sexuálne napadnutie, ktoré zažila ako päťročná. Tento nepríjemný zážitok neodznel ani po desiatkach rokoch. Úspešná herečka vtedy nemala tušenie čo sa deje.

Zbitá vlastným otcom

Christina Aguilera strávila detstvo s násilníckym otcom. Prvýkrát na ňu vystrel ruku, keď mala len štyri roky. Matka ju našla s krvácajúcou tvárou. Otec, ktorý slúžil v armáde, pravidelne bil Christinu, jej matku a sestru Rachel. Keď sa s mamou konečne odsťahovali, prosil otec slávnu speváčku údajne o odpustenie. Tá ho však odstrihla a už s ním nikdy neprehovorila. Svoju bolesť často reflektuje v textoch.

image

Christina Aguilera 

Profimedia - Standardni obsah

Znásilnený susedom

Kontroverzného speváka Marilyna Mansona v detstve niekoľkokrát sexuálne zneužil sused. To sa na malom chlapcovi veľmi podpísalo a stal sa z neho rebel a vyvrheľ. V škole ho často šikanovali. Zo svojich vnútorných démonov sa vyspovedal na svojich albumoch.

image

Marilyn Manson

twitter

Vyhrážanie zbraňou

Juhoafrická herečka Charlize Theron vyrastala v domácnosti, kde jej otec alkoholik týral jej matku. Raz, keď mala 15, prišiel jej otec taký opitý domov, že sa vyhrážal matke zbraňou, že ju zabije. V sebaobrane ho zabila ona.

image

Charlize Theron

REUTERS

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 12:01