Linda s dcérou.Instagram/Linda Babusik Adamcikova
StoryEditor

Utajené tehotenstvo: Známa Slovenska to dokázala skrývať 5 mesiacov!

09.04.2024, 08:00
Celebrity

Linda Babušík Adamčíková je známa najmä v kruhoch fashion maniačok a žien hľadajúcich rôzne inšpirácie. S fanúšikmi sa podelila o radostnú novinu. Už o pár mesiacov sa ich trojčlenná rodina rozrastie o ďalší prírastok. Tehotenstvo sa jej podarilo utajiť celých 5 mesiacov.

Linda známa tiež ako Lapkinn pridáva denne množstvo fotografií a videí z bežného života. To, že sa z nej čoskoro stane dvojnásobná mama si doposiaľ nikto nevšimol.

Bez zmeny

To, že sa jej tehotenstvo podarilo skrývať dlhých 5 mesiacov je neuveriteľné, no dalo by sa to pripísať aj tomu, že Linda nijako zvlášť nezmenila žiadne svoje doterajšie návyky. Je známa svojou láskou k športu a už niekoľko mesiacov sa venuje behu. Minulý rok bola dokonca súčasťou tímu, ktorý odbehol známu štafetu, Od Tatier k Dunaju.

Pravidelný beh si neodopiera ani počas tehotenstva. O radostnú novinu sa podelila netradične: „S KÝM SA MI NAJLEPŠIE BEHÁ UPLYNULÝCH 5 MESIACOV? Ďakujem ti, Lilin súrodenec, že beháš so mnou a toleruješ všetky moje pohybové aktivity už 5 mesiacov.“ Beh má odkonzultovaný s lekárom a jediné čo zmenila je tempo, ktorým behá. Zároveň nezabudla povzbudiť nastávajúce mamičky k tomu, aby športovali aj počas tehotenstva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:10