Hana s partnerom.Instagram/Hana Lasicova
StoryEditor

Lasicova dcéra zostala počas dovolenky v nemom úžase. Izby nemali okná!

05.04.2024, 08:00
Celebrity

Dcéra Milana Lasicu (†81) Hana, si svoju staro – novú lásku užíva plnými dúškami. Za sebou majú aj rodinnú dovolenku s jej dcérami z predchádzajúceho vzťahu. Vybrali si jednu z najvychytenejších destinácií, Maledivy. Tie ich síce očarili, no v mnohom aj zaskočili či prekvapili.

Lovestory, o ktorú sa minulý rok Hana podelila so svojimi fanúšikmi zjavne naberá ten správny smer a zrejme sa budeme môcť tešiť aj na pokračovanie.

Lovestory

Hana sa minulý rok podelila o príbeh, ktorý môže pokojne konkurovať románom Rosamundy Pilcherovej: „Život mi pripravil rozprávkový scenár, aký by som sama považovala za prehnane sladký. No po 1,5 roku to už ďalej nemôžem a nechcem skrývať. Pred 20timi rokmi som ako študentka v Manchestri chodila s jedným mužom, vtedy ešte chalanom. Bol to krásny vzťah, taký skvelý, že sme na to obaja celý život nezabudli. Lenže môj výmenný pobyt sa po roku skončil a vtedy neexistoval instant messaging, facetime a skype ešte ledva začínal. Snažili sme sa to udržať aj na diaľku, ale nakoniec sme sa v slzách nedobrovoľne rozlúčili.“ Dlhé roky boli v kontakte, no každý si žil svoj život. On v Austrálii, ona na Slovensku s manželom a deťmi. Jedného dňa svojmu bývalému partnerovi napísala, že na neho stále myslí a zdá sa, že sympatie boli vzájomné. Aj napriek vzdialenosti ich vzťah stále prekvitá. Spoločná dovolenka je toho dôkazom.

Rozprávkové Maledivy

Maledivy sa stali obľúbenou destináciou nielen slovenských celebrít. Ich rozmanitosť a čaro sa rozhodli na vlastnej koži vyskúšať aj Hana s priateľom a jej dvoma dcérami. Romantickú idylku v rezorte, kde by bolo o nich od rána do večera postarané však nečakajte: „Príbeh lásky pokračuje. V marci sa os Bratislava Sydney preťala veľmi príjemne na Maledivách. Dali sme to nízkorozpočtovo, nešli sme do žiadneho rezortu, ale zostali sme na takzvanom "local island". Bolo to krásne, mali sme šťastie na nádhernú bielu pláž s tyrkysovou vodou priehľadnou do hĺbky niekoľkých metrov. Všetko čisté ako krištáľ. Plávali sme s korytnačkami, rybami všetkých farieb, rajami a delfínmi. Tiež sme sa však veľmi museli prispôsobiť lokálnej kultúre a možnostiam, uvedomiť si, že všetko sa na maličký tropický ostrov dováža z Indie, čiže okrem kokosu, banánu a ryby bude všetko jedlo strašne drahé, ale k tomu aj mdlej chuti. Že miestni majú slnka fakt plné zuby, čiže je bežné, keď hotelové izby nemajú okno...“ Nuž, aj toto so sebou prináša exotika a aj napriek tomu, že si dovolenku užili a tešili sa v prvom rade zo spoločne stráveného času, im raz stačilo. Budúca dovolenka bude podľa Haniných slov na Slovensku. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:23