Toto sú najlepšie zarábajúci herci roku 2023.dreamstime
StoryEditor

Toto je desať najlepšie zarábajúcich hercov a herečiek roku 2023: Neuveríte, komu patrí prvá priečka

06.04.2024, 19:00
Celebrity

Nie je tajomstvom, že niektoré známe hollywoodske herečky a herci zarábajú viac než si ktokoľvek z nás dokáže predstaviť. Keďže ani minulý rok tomu nebolo inak, na internete sa objavil rebríček ktorý prezradil top desať najlepšie platených hercov. Neuveríte, komu patrí prvé miesto.

Aj keď by si niekto myslel, že nerobia takmer nič a majú plné peňaženky peňazí, pravda je úplne iná. Za úspechom nižšie spomínaných hercov a herečiek sa okrem talentu skrýva tvrdá drina, vďaka ktorej majú možnosť si zarobiť nielen prostredníctvom filmov a seriálov, ale aj reklám či všemožných spoluprác. Pozrite sa, kto sa umiestnil v top desiatke najlepšie platených hercov Hollywoodu.  

Milióny na účtoch

Na desiatom mieste najmä vďaka filmu Equalizer 3 skončil Denzel Washington s 24 miliónmi dolárov. Deviate miesto patrí Benovi Affleckovi s 38 miliónmi dolárov a ôsme Jasonovi Stathamovi, ktorému nemalé peniaze vyniesli predovšetkým známe akčné filmy, ako je Expendables či Meg 2. Na siedmom mieste sa so 42 miliónmi dolárov umiestnil Leonardo DiCaprio, ktorý sa objavil v historickej dráme Zabijaci rozkvitnutého mesiaca. Šieste miesto si vyslúžila Jennifer Aniston, ktorá vďaka pokračovaniu filmu Vražda na jachte zarobil o jeden milión dolárov viac ako Leonardo.

Komu patrí prvá priečka?

Piate miesto patrí Ryanovi Goslingovi, ktorý za minulý rok zarobil takmer 43 miliónov dolárov. Vďačiť za to môže najmä filmu Barbie. Na štvrtej priečke sa umiestnil Matt Damon z filmu Oppenheimer a na tretej Tom Cruise z filmu Top Gun: Maverick. Keďže sa v rebríčku objavil aj Ken, nemôže v ňom chýbať ani samotná Barbie, ktorú stvárnila Margot Robbie. Tá si z úspešného filmu odniesla neuveriteľných 59 miliónov dolárov. Napokon prvé miesto patrí hercovi Adamovi Sandlerovi, ktorý za rok 2023 zarobil vyše 73 miliónov dolárov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:40