Milan Švingal.Instagram/Milan Svingal
StoryEditor

Vizážista Jasminy Alagič: „Ničím svoje telo oveľa menej ako kedysi,“ takto si roky pre krásu škodil

28.03.2024, 14:00
Celebrity

Známy vizážista slovenských celebrít a návrhár, Milan Švingál sa pochválil fotografiou v spodnej bielizni. Vyrysované telo nemá zadarmo. Dnes sa však už netýra diétami aj estetickým zákrokom nie je prístupný tak ako kedysi. V minulosti priznal, že svoj výzor neznášal. Preto sa dalo na rôzne skrášľújúce procedúry. Telo chcel mať ako z magazínu a tak ho vôbec nešetril. Späť k tomuto životnému štýlu sa určite nechce vrátiť.

Aj muži majú jasné predstavy o tom, čo je pekné, ako chcú vyzerať a cítiť sa dobre. Nie sú im dokonca cudzie ani diéty, ktoré sú často považované predovšetkým za doménu žien.

Vo svetle reflektorov

ANKETA
Trpeli ste niekedy poruchou príjmu potravy?

Milan Švingal je známy mejkapartista a tiež módny dizajnér. Do jeho rúk sa pravidelne vkladá aj jedna z našich najvýraznejších moderátoriek, Jasmina Alagič či komička Evelyn. Pohybovať sa v celebritných kruhoch znamená v neposlednom rade aj to, že človek prikladá oveľa väčší význam svojej vizáži. Niečo o tom vie aj Milan: „Rozmýšľal som, pridať, nepridať, predsa len fotka v slipoch a mňa skôr považujete za smiešneho, nie pekného a sexy. Ale viete čo, pridám, veď je to také isté ako v plavkách, a ja sa teším, že konečne začínam byť trošku spokojnejší so sebou i keď to s mojou nespokojnou povahou asi nikdy nebude úplne pravda. Avšak „ničím“ svoje telo už oveľa menej ako keď som bol mladší, či už nezmyselnými diétami (nejedením), alebo estetickými zákrokmi a snažím sa vážiť si jeho funkčnosť. Takže sa tvárme, že toto je bodypositivity post a nie holatá fotka v slipoch...!“ Milan týmto vyhlásením možno tak trošku otvoril svoju pomyselnú trinástu komnatu a priznal, že aj muži sa trápia svojim vzhľadom viac, než by ste si mysleli. „Môj brat bol športovec, ja som veľmi nešportoval. Nikdy som nebol tučný, ale on bol starší o 6 rokov, športoval a mal kocky na bruchu, ja som nemal. A keď ty máš 10 a on už 16, má inú postavu, ale on sa ti smeje, že si lemra a ty potom robíš brušáky v detskej izbe. On za to nemôže, on si to neuvedomuje, ale aj rodičia, aj súrodenci, aj ľudia z okolia vedia takto človeka naštrbiť. A ty potom ako 10-ročný robíš 100 brušákov denne, lebo si myslíš, že máš mať postavu ako Justin Timerlake na plagáte,” povedal v minulosti, kde sa spustil jeho psychický problém. Dnes je na dobrej ceste, uvedomil si, že jeho životný štýl je neudržateľný. Dnes sa vo svojej koži cíti oveľa lepšie. 

image

Milan sa pochválil vyšportovanou postavou.

Instagram/Milan Svingal
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:18