Dolli súťaží o srdce ženícha Radka.tv markíza
StoryEditor

Plastiková Dolli zo šou Ruža pre nevestu má šokujúce tajomstvo. Syn, s ktorým sa iba odfotí a odíde!?

14.03.2024, 09:46
Celebrity

Zo všetkých účastníčok šou Ruža pre nevestu je blondínka Dolli svojou vizážou jednoznačne najvýraznejšia. Teraz sa zdá, že aj jej životný príbeh nie je vôbec štandardný. Z 18-tich súťažiacich ostalo už iba 16. Vnadná Nikoleta Daniela Kortišová alias Dolli, sa medzi nimi stále drží.

Komentár si neodpustila ani Dollina údajná opatrovateľka. Tá sa má starať o jej syna: "Syna nenavštevuje. Platí výživné 30 eur mesačne. V pondelok bol súd a do očí klamala sudcovi, ako si nemôže nájsť prácu v Považskej Bystrici. Žijem s maloletým Matthewom, jej synom, teda s otcom mame spolu synčeka. Je rád, že za ním nechodí, nemá ju rád. Tá návšteva trikrát do roka, to si chodí s ním len porobiť fotky," vyjadrila sa. "Fakt som veľmi rada, že konečne napíše niekto o nej pravdu. Matthew môže byť len rád, že sa ho zriekla. Je to hnusná žena a ako matka to nedokážem pochopiť," uzavrela.

Podľa Dollinho Instagramu je vidieť, že rada cestuje za slnkom, miluje okázalý luxus a drahé značky. Perfektne naštylizovaná žiari na každom zábere ako z magazínu.

FOTKY DOLLI Z PLÁŽE A JEDNU SO SYNOM NÁJDETE V GALÉRII 

Dolli stihla mať už v prvom diely šou konflikt s účastníčkou Lucy. Tá jej totiž šplechla do tváre, že sa podobá na manželku Karlosa Vémolu, Lelu. A to nemala robiť. Vnadná Dolli sa rozčúlila, že ona sa na nikoho netúži podobať a už duplom nie na nejakú Lelu: "Fuj, no zabudni! To je ako urážka, lebo ona vyzerá hrozne!” vybehla na ňu Dolli. Seba označila za unikát. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 13:03