Dolli súťaží o srdce ženícha Radka.tv markíza
StoryEditor

Plastiková Dolli zo šou Ruža pre nevestu má šokujúce tajomstvo. Syn, s ktorým sa iba odfotí a odíde!?

14.03.2024, 09:46
Celebrity

Zo všetkých účastníčok šou Ruža pre nevestu je blondínka Dolli svojou vizážou jednoznačne najvýraznejšia. Teraz sa zdá, že aj jej životný príbeh nie je vôbec štandardný. Z 18-tich súťažiacich ostalo už iba 16. Vnadná Nikoleta Daniela Kortišová alias Dolli, sa medzi nimi stále drží.

"Nikoleta má syna, pamätám si ju ako chodila s tehotenským bruškom po Považskej Bystrici a potom kočíkovala, ako vzorná mamička. Teraz však neviem ako sú na tom, dlho som ich spolu nevidela," prezradil zdroj z jej blízkeho okolia pre eva.sk.

Na sociálnej sieti sa do výraznej Dolli pustili ľudia, ktorí tvrdia, že majú k nej blízko. A dobre poznajú detaily z jej života. "Som zvedavá, či sa tam prizná, ako si zarába na svoj luxusný život v Dubaji a či sa prizná, že má syna, na ktorého sa vykašľala ešte keď bol malinký. To aby sa mohla venovať svojmu luxusnému životu, kde by jej dieťa samozrejme zavadzalo," zdieľa správu profil s menom Crigri.

image

Nikoleta Daniela Kortišová alias Dolli rada cestuje.

instagram/nicoleta_dolli_kortis

"Syna nenavštevuje. Platí výživné 30 eur mesačne. V pondelok bol súd a do očí klamala sudcovi, ako si nemôže nájsť prácu v Považskej Bystrici. Žijem s maloletým Matthewom, jej synom, teda s otcom mame spolu synčeka. Je rád, že za ním nechodí, nemá ju rád. Tá návšteva trikrát do roka, to si chodí s ním len porobiť fotky," vyjadrila sa. "Fakt som veľmi rada, že konečne napíše niekto o nej pravdu. Matthew môže byť len rád, že sa ho zriekla. Je to hnusná žena a ako matka to nedokážem pochopiť," uzavrela.

ANKETA
Páči sa vám, ako Dolli vyzerá?

To však plastiková kráska nezniesla a dnes sme sa konečne dočkali prvých slov z jej úst: „Ostro sa ohradzujem voči nepravdivým tvrdeniam, že sa o svojho syna nestarám. Svojho synčeka nadovšetko milujem. Chcela som, aby bol zverený do mojej starostlivosti, žiaľ, nestalo sa tak. Taktiež nie je pravda, že ho nenavštevujem, viackrát sa však stalo, že mi kontakt s ním nebol umožnený. Súčasná situácia ma veľmi trápi. Viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, keďže je to veľmi citlivá záležitosť a v danej veci ešte prebieha súd,“ prezradila pre Markízu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. apríl 2024 23:50