Blondínka Dolli sa narodila v Žiline a súťažila už v šou Farma.
StoryEditor

Televízia odhalila ďalšie tri sexi súťažiace z Ruže pre nevestu. Zo silikónovej blondíny vám padne sánka!

28.02.2024, 12:15
Celebrity

Romantická šou odpáli už o 8. marca. Znovu nebude núdza o intrigy, emócie i lásku na prvý pohľad. Ženích je už dobre známy. Teraz televízia odhaľuje 18 krások, ktoré sa pobijú o svalovca Radka Urbanyaka (34). Na finálnu osmenástku si ešte počkáme. Zatiaľ divákov po Lucy, Anet a Sáre lákajú na tieto mladice.

image

Blondínka Dolli sa narodila v Žiline.

TV MARKÍZA

Dolli (28)

Blondínka sa narodila v Žiline, býva v Považskej Bystrici a aktuálne je nezamestnaná. Pracovala ako kaderníčka, keďže ju už od malička bavila úprava vlasov, momentálne je však nezamestnaná. Jej koníčkom je cestovanie, veľa času trávi v Dubaji a jej najväčším snom je otvoriť si tam salón. Jej motto znie: „Nesúď knihu podľa obalu". Veľmi rada varí a najobľúbenejšími pochúťkami sú segedínsky guláš, klobásky a rezne.

Silnou stránkou Dolli je úprimnosť. To, čo má na srdci, má aj na jazyku – ale v súkromnom živote sa jej to nie vždy vypláca. Má rada humor a zábavu, vie si urobiť srandu ako z iných ľudí, tak aj zo seba. Dolli od šou Ruža pre nevestu očakáva, že si tu nájde svoju životnú lásku. Hoci nemá presný typ, ako by mal jej vysnívaný partner vyzerať, určite musí medzi nimi preskočiť iskra. Extravagantná blondínka chce mať po svojom boku pekného, príťažlivého chlapa, ktorý ju podrží v každej situácii, skrátka: „V dobrom aj v zlom.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 03:28