Zuzana Kanisovátv markíza
StoryEditor

Móda z Let´s Dance: Sivá myška Svarinská, sexica Adela, Brzobohatý so ženou a jedna to prepálila!

11.03.2024, 15:23
Celebrity

Už druhá nedeľa patrila tanečnej súťaži Let´s Dance. Nablýskaní boli nie len tanečníci a porotcovia, ale aj prítomní hostia. Na červenom koberci sa ocitli celebrity poriadne bizarne vymódnené. Zámer štylistky Zuzany Kanisovej chápeme. Snažila sa byť iná, svetová, ale ostala nepochopená.

Počas minulotýždňovej nedele si diváci mohli vychutnať takzvané zahrievacie kolo, v ktorom sa tanečné páry na parkete predviedli bez toho, aby niekto z nich vypadol. Tentokrát však išlo do tuhého a kompletná jedenástka účinkujúcich sa v televízii predstavila poslednýkrát. Včera zo súťaže vypadla modelka Michaela Kocianová a Csaba Adam. Zrejme to nebolo až takým prekvapením, keďže Ján Ďurovčík videl jej výkon ako veľmi slabý. Súhlasili s ním aj divácia na sociálnych sieťach.

Ich koniec však ani samej dvojici neubral na dobrej nálade. Druhé kolo si včera prišlo pozrieť mnoho osobností šoubiznisového neba. Skutočne sa bolo na čo pozerať. Dámy v sexi šatách iba žiarili. Pozornosť na seba vždy strhne Hana Gregorová, ktorá súťaži aj na parkete. Schudnutej herečke svedčí azda všetko. Prišiel ju podporiť aj syn Ondřej Brzobohatý a manželkou Danielou.

Herečka Kristína Svarinská si na svojom stajlingu nedala vôbec záležať. Priemerné čierne šaty a nepodarené mokasíny jej na kráse uberali. Dokonca aj známa módna štylistka, ktorá je vždy perfektne upravená to tentokrát prepískla. Jej zámer je nám všetkým jasný. Oversize kostým v pánskom štýle je stále trendy. Ale uznajte? Je to absolútne anti sexi!    

FOTO HOSTí SI POZRITE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:09