Nela Pocisková poletela na exotické Maledivy.Instagra/Nela Pociskova
StoryEditor

Kde prázdninujú naše celebrity? Pozrite sa, za čo vymenili tradičnú jarnú lyžovačku...

06.03.2024, 14:00
Celebrity

Jarné prázdniny vytvárajú príležitosť nielen na oddych, ale aj cestovanie. Ešte pred pár rokmi ich väčšina ľudí trávila na zasnežených svahoch. Dnes sú v kurze exotické dovolenky, alebo kratšie či dlhšie poznávacie výlety do okolitých krajín. Pozrite sa, ako si tohtoročné prázdniny užívajú niektoré naše celebrity.

Mimo Slovenska dovolenkuje Nela Pocisková, Mária Čírová, ale aj mnohí ďalší. A tentokrát uprednostnili slnko pred snehom.

Marek Fašiang

Herec Marek Fašiang zatiaľ nemá školopovinné dieťa, takže si dovolenku môže dopriať najmä vtedy, keď má pár voľných dní. Je teda len čistá náhoda, že v slnečnom Grécku oddychuje práve počas jarných prázdnin. Spoločnosť mu robí ako inak, jeho dcéra Olívia. Či sa na dovolenku vybrali len vo dvojici je otázne, pravdepodobné však je, že jeho bývalá partnerka Tereza Bizíková, sa jej nezúčastnila.

Mária Čírová

Jedna z našich najúspešnejších speváčok, Mária Čírová so svojimi ratolesťami poletela do Vietnamu. Podľa jej slov je toto ich prvá jarná dovolenka, kedy vymenili zasnežené svahy za more a slnko a túto voľbu si nevedia vynachváliť. Táto rozmanitá krajina dáva celej rodine možnosť absolvovať rôzne výlety a užiť si naplno spoločný čas.

image

Mária Čírová je s rodinou vo Vietname.

Instagra/Maria Cirova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 23:37