Blondínka Dolli sa narodila v Žiline a súťažila už v šou Farma.
StoryEditor

Televízia odhalila ďalšie tri sexi súťažiace z Ruže pre nevestu. Zo silikónovej blondíny vám padne sánka!

28.02.2024, 12:15
Celebrity

Romantická šou odpáli už o 8. marca. Znovu nebude núdza o intrigy, emócie i lásku na prvý pohľad. Ženích je už dobre známy. Teraz televízia odhaľuje 18 krások, ktoré sa pobijú o svalovca Radka Urbanyaka (34). Na finálnu osmenástku si ešte počkáme. Zatiaľ divákov po Lucy, Anet a Sáre lákajú na tieto mladice.

image

24-ročná akčná Julie z Prahy.

TV MARKÍZA

Julie (24)

Modeling, ale aj štúdium, fotenie, natáčanie reklám či práca na sociálnych sieťach – k tomu všetkému má blízko 24-ročná akčná Julie z Prahy. Zaujímavosťou je, že v detstve sa venovala aj mágii a bola najmladšou členkou Únie moravských kúzelníkov. Umenie očarovať využila aj na súťažiach krásy, z ktorých má peknú zbierku koruniek. V Miss Českej republiky 2022 sa ale titulu I. vicemiss v priamom prenose vzdala, pretože ako tvrdí, chcela byť verná svojim životným hodnotám a všetkému, v čo verí. Julie je skrátka rebelka, ktorá si bez ohľadu na názory okolia stojí za každým svojím rozhodnutím. 

Julie potrebuje vo svojom uponáhľanom živote balans a tak sa z ruchu veľkomesta rada vracia do rodných Beskýd. Má rada turistiku, lyžovanie a relax vo wellness centre, miluje čas strávený so svojou rodinou. Od svojho partnera očakáva zmysel pre humor, túžbu cestovať, ale hlavne úprimnosť a vernosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 21:48