Radko Urbanyak si bude vyberať z 18 krások v šou Ruža pre nevestu.
StoryEditor

Exkluzívny ROZHOVOR so ženíchom Radkom: Z tohto budú súťažiace veľmi sklamané!

27.02.2024, 10:59
Celebrity

Markíza čochvíľa nasadí do vysielanie ďalšiu epizódu romantickej šou Ruža pre nevestu. Po Tomášovi Tarrovi sa tentoraz bude 18 dievčat uchádzať o úspešného a sexy podnikateľa Radka Urbanyaka (34). Fešný Slovák narodený v Banskej Bystrici už niekoľko rokov žije v hlavnom meste Nórska - Osle, kde sa mu podarilo vybudovať niekoľko prestížnych barov. Teraz ide do televíznej šou hľadať tú pravú. V rozhovore prezradil o sebe mnoho detailov zo súkromia. Na počudovanie Radkovi romantika príliš nevonia. Toto sa kráskam zrejme nebude počúvať ľahko.

image

Radko Urbanyak je novým ženíchom v druhej sérii Ruža pre nevestu.

Dlhodobo žijete v zahraničí, konkrétne v nórskom Osle? Ako často smerujú vaše kroky na Slovensko?

Je to už 15 rokov, čo žijem mimo Slovenska, 10 rokov v nórskom Osle. Domov chodím 3-4 krát do roka na 1-2 týždne. Najmä kvôli mamine.

V 20.tich rokoch ste odišli do zahraničia. Čo vás ťahalo do sveta v tak mladom veku, kedy ešte veľa mladých mužov ani nevie čo od života chce?

Do zahraničia som odišiel v osemnástich hneď po strednej škole. Prvý krát keď som odišiel do Španielska bol plán ostať tam 6 mesiacov. A tak to aj bolo, po pól roku som sa vrátil s tým, že som si podal prihlášku na vysokú školu. Chcel som študovať medzinárodné vzťahy na UMB v Banskej Bystrici. Skončil som však druhý pod čiarou a vtedy som sa rozhodol, že sa znova vrátim do Španielska. A odvtedy ubehlo už 15 rokov (smiech).

Aké máte za sebou vzťahy? 

Mám za sebou pár vzťahov. Nemôžem však povedať že boli na toľko vážne, že som rozmýšľal o rodine a deťoch. Ešte som sa do bodu, kedy som si povedal, že toto je tá pravá nedostal. Možno som veľmi náročný. Mal som jeden dlhší vzťah v Španielsku s Dánkou, v Nórsku som mal rok a pól ročný vzťah s napól Nórkou a napól Indkou. Odvtedy som mal skôr také kratšie vzťahy.

Ste romantik, ktorý verí v lásku na celý život a ktorý preferuje dlhodobé vzťahy?

Som tak 50:50. Mám rád romantické chvíľky, ale že by som ich veľmi vyhľadával, tak to nemôžem povedať. Romantika pre mňa znamená špeciálny moment a aj napriek tomu, že tu v šou ruže rozdávam každý týždeň (smiech), v bežnom živote je to pre mňa niečo výnimočné a vždy sa to snažím spojiť s nejakou príležitosťou. Na dlhodobý vzťah som ešte nenašiel tú pravú. Všetok svoj čas venujem práci, ktorá je pre mňa prioritou, a tak aj celú pozornosť sústredím tam. Bol som v štádiu života, kedy som si samotu užíval a vyhovovalo mi to. Cítim však, že možno už prišiel ten pravý čas aj na lásku. Tak uvidíme, či stretnem tú pravú.

Sledovali ste minuloročnú sériu Ruža pre nevestu? 

Áno, videl som všetky časti. Priznám sa však, že predtým ako ma oslovili som slovenskú verziu šou nepoznal. O celosvetovom formáte som počul, ale tiež som ho nikdy nevidel. Formát ma zaujal, veď koniec koncov inak by som tu nebol (smiech). Spravil so si taký menší prieskum, sledoval som aj švédsku, nórsku verziu a pár epizód z austrálskej. Z toho, čo som videl som mal pocit, že to jednoduché nebude. Páči sa mi koncept šou – hľadanie lásky a randíčka. Presne tak totiž fungujem v osobnom živote aj ja. Na žiadnom rande pri sviečkach by ste ma nestretli. Som človek, ktorý miluje aktivity a preto na žiadnom rande nesmú chýbať.

Stotožňovali ste sa s výberom vylúčených dievčat, tak ako to robil Tomáš, alebo by ste si na jeho mieste z minuloročných "neviest" zvolili inú finálovú trojku?​

Samozrejme, že som tam mal svoje favoritky. Ale priznám sa, že prvý dojem a dojem po pár týždňoch bol úplne iný. Takže moje favoritky sa epizódu po epizóde menili. Na prvý dojem ma očarila Mirka, ale časom ma najmä tá jej spiritualita trošku odradila. Petrana tiež nebola môj úplný favorit. V mojej finálovej trojke by možno bola Virgínia.

Spája vás niečo s minuloročným ženíchom Tomášom Tarrom, okrem toho, že ste obaja Slováci, ktorí úspešne podnikajú v zahraničí?

S Tomášom  sa nepoznám osobne, takže neviem povedať či nás niečo spája. On je skôr na motorky ja na autá, športujeme obaja, no ja som skôr zameraný na šport všeobecne nielen fitko – cestná cyklistika, bežky, snowboard, záleží od obdobia. Fitko ma baví, ale viac uprednostňujem funkčný tréning. Verím, že sa niekedy stretneme a že si budeme mať čo povedať.

Čo preferujete pri výbere svojej partnerky? Čo vás na žene dokáže zaujať na prvý pohľad?

Určite sú to oči, úsmev, celá postavu. A pozriem sa na zadok (ako každý muž).

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:06